Γελαλής: Φυσιολογικές και αντιδράσεις εκτός νομίμων πλαισίων

«Η κοινωνία μας βιώνει πολύ άσχημες καταστάσεις φυσιολογικό να υπάρχουν και ‘εκρήξεις’ τέτοιες που δεν είναι στα νόμιμα πλαίσια» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γελαλής.

«Ο άνθρωπος που δεν εχει να φαει δεν θα πρέπει να τον κατακρίνουμε για κάποια κίνηση που δεν θα έκανε αν ήταν κάτω από άλλες συνθήκες (...). Δεν δυναμιτίζουμε τίποτε προσπαθούμε να αναδείξουμε τα προβλήματα όλων των κλάδων» διευκρίνισε πάντως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Απέναντι σε αυτή τη βαρβαρότητα ο λαός να ξεπεράσει το αίσθημα του φόβου (...) Η οργάνωση της λαϊκής πάλης ακόμη και με οξυμένες μορφές είναι επιβεβλημένη» δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

«Η κατάληψη δεν είναι ακτιβιστική πράξη είναι παράνομη» δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος αναφορικά με την κατάληψη του γραφείου του υπουργού Εργασίας από μέλη του ΠΑΜΕ νωρίτερα την Τετάρτη. Αντιπαρέβαλε τη στάση των οδηγών των λεωφορείων που προχώρησαν τη δημοκρατική οδό για να πάρουν αποφάσεις. «Δεν είναι δημοκρατική οδός να καταλαμβάνεις τα γραφεία υπουργών» τόνισε. Ζήτησε διάλογο και λογικές συναίνεσης για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.
Πηγή: skai.gr