Σιγά μην κάτσει να σκάσει η Ζιζέλ μετά τον χωρισμό της – Ξεκίνησε συνεργασία με τη Louis Vuitton

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, η Ζιζέλ εθεάθη στην Κόστα Ρίκα με τον εκπαιδευτή του ζίου-ζίτσου, Joaquim Valente

Καλά νέα για τη Ζιζέλ. Το διάσημο μοντέλο ξεκίνησε συνεργασία με τη γνωστή μάρκα Louis Vuitton. Στο προφίλ και την ιστοσελίδα του brand, οι πρώτες λεπτομέρειες της καμπάνιας ανακοινώνουν την επικείμενη έναρξη της συνεργασίας με την γιαπωνέζα καλλιτέχνιδα Yayoi Kusama.

Το έργο σηματοδοτεί την πρώτη καμπάνια μόδας με πρωταγωνίστρια τη Ζιζέλ, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της στα τέλη Οκτωβρίου. Πριν από αυτή, η Ζιζέλ εμφανίστηκε σε editorials μόδας και επίσης έκανε την πρώτη της επίσημη έξοδο στη Βραζιλία σε εκδήλωση γνωστού κοσμηματοπωλείου πριν από λίγες ημέρες. 

Εκτός από τη Ζιζέλ, τα μοντέλα Anok Yai και Fei-Fei Sun συμμετέχουν, επίσης, στη συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια. Το 2012, η Louis Vuitton λάνσαρε την πρώτη της έκδοση αντικειμένων, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Kusama, σημειώνοντας τότε μεγάλη επιτυχία. 

Το περιοδικό People και το TMZ.com ανέφεραν ότι ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ κατέληξαν σε συμφωνία διακανονισμού και ότι τα χαρτιά του διαζυγίου θα κατατεθούν στη Φλόριντα. Οι φήμες για χωρισμό κυκλοφόρησαν μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Μπρέιντι στους αγώνες, η οποία φέρεται να προκάλεσε εντάσεις στο ζευγάρι.

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, η Ζιζέλ εθεάθη στην Κόστα Ρίκα με τον εκπαιδευτή του ζίου-ζίτσου, Joaquim Valente. Φημολογείται ότι είναι ο νέος σύντροφος του μοντέλου, αν και αυτό δεν έχει επισημοποιηθεί.

Ο Τομ Μπρέιντι ξαναφτιάχνει επίσης τη ζωή του. Ο παίκτης των Tampa Bay Buccaneers βρίσκεται πολύ κοντά στο μοντέλο και influencer, Veronika Rajek.

Πηγή: skai.gr