Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας  

Κριός

Η φαντασία σας καλπάζει σήμερα και σας κάνει ονειροπόλους. Αποφύγετε να λέτε πολλά και να κρατήσετε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, αφήνοντας τους γύρω σας να μαντεύουν… Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει τάση να νιώσετε ένα κεραυνοβόλο πάθος!

Ταύρος

Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να σας προβληματίζει σήμερα ή να σας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεστε απόλυτα στην σχέση αυτή. Θα πρέπει να βρείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κρατάει στάσιμους και να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό της ζωής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής.

Δίδυμοι

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανεχτείτε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ικανοποιητικά. 

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Δεν είναι κακό, ειδικά εάν ανανεωθείτε ψυχικά. Αποφύγετε την συνεργασία με αναξιόπιστους και αφερέγγυους ανθρώπους, ειδικά σήμερα, γιατί ή θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε ανωτέρους ή θα μπείτε σε περιπέτειες χωρίς τέλος.

Λέων

Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα! Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας. Μπορεί ωστόσο κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα. Δεν θα καταφέρετε πολλά, αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν στιγμές που τα πείσμα και η επιμονή δεν φέρνουν πάντοτε το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Παρθένος

Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα.

Ζυγός

Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα και πάθος και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε από το μέτρο και μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι αγαπάτε. Πετάξτε επίσης από την ζωή σας ότι αισθάνεστε ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

Σκορπιός

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. Ροπή στην καλοπέραση θα φέρει επίσης η μέρα, καθώς και ευκολία στην απόκτηση ακριβών αγαθών… Αντέχει όμως ο προϋπολογισμός σας;

Τοξότης

Είναι μια μέρα αφιερωμένη στην οικογένεια, τα αγαπημένα πρόσωπα ή τους φίλους σας.  Αποφύγετε κουραστικές εξόδους ή εκδρομές, εάν αισθάνεστε ότι δεν ξεκουραστήκατε αρκετά. Εναλλακτικά, η οικογενειακή θαλπωρή θα σας κάνει καλό. Αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους και καλύψτε τα όποια συναισθηματικά κενά.

Αιγόκερως

Μην απαντάτε σε προκλήσεις και μην ασχολείστε με τα μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει, πιστέψτε στις ικανότητες σας και να προχωρήσετε σταθερά για την κατάκτηση του ονείρου σας. Η μέρα μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά θετική, εάν θελήσετε να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τις βραδινές ώρες ευνοούνται οι ρομαντικές επαφές.

Υδροχόος

Αποφύγετε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, καθώς και τα ρίσκα που κρύβουν οι «ευκαιρίες» που υπόσχονται γρήγορο και μεγάλο κέρδος. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξει κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία σε μια οικιακή συσκευή που θα σας εκνευρίσει.  Προς το τέλος όμως της ημέρας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ειδικά οι αδέσμευτοι, πιθανότατα στο διαδίκτυο.

Ιχθείς

Αρκετά δύσκολη μέρα σήμερα. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ανούσιων παρεξηγήσεων. Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος.

Πηγή: thebest