Rick Springfield: Αποκαλύπτει πώς στα 73 του παραμένει σέξι

Ο Rick Springfield, ο οποίος εδώ και καιρό έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτειά του με την κατάθλιψη, λέει ότι βρίσκει, επίσης, τον διαλογισμό χρήσιμο για την ψυχική του υγεία

Στα 73 του χρόνια, o Rick Springfield, το είδωλο της δεκαετίας του ’80, είναι σε φόρμα όσο ποτέ, χάρη στον συνδυασμό της αυστηρής προπόνησης και της υγιεινής διατροφής.

«Γυμνάζομαι κάθε μέρα», λέει ο Springfield στο «People». «Έχω έναν personal trainer και γυμνάζομαι μαζί του. Βασικά, προσέχω τι τρώω και προσπαθώ να είμαι δραστήριος. Δοκίμασα να γίνω χορτοφάγος και ένιωθα υπέροχα, αλλά ήμουν σαν την κόλαση», εξηγεί. «Ένας φίλος ήρθε και με ρώτησε: Είσαι καλά; Είχα αδυνατίσει πολύ. Έτσι έπρεπε να βάλω ξανά το ψάρι στη διατροφή μου».

Ο Rick Springfield

Ο Springfield πρόσθεσε ότι είναι τυχερός που η επί, σχεδόν, 40 χρόνια σύζυγός του, Barbara Porter, είναι μια καταπληκτική σεφ. «Είναι απίστευτη», αναφέρει ο ίδιος. «Όταν ήμουν εργένης, έφτιαχνα μια μεγάλη κατσαρόλα με ρύζι, έκοβα ένα κρεμμύδι και το έβαζα στο ρύζι μαζί με μια κονσέρβα τόνο. Έτρωγα αυτό, μια ψητή πατάτα και σαλάτα και ζούσα με αυτό για έναν μήνα. Η Barbara σκέφτεται απίστευτα πράγματα. Λατρεύει τη μαγειρική».

Ο Rick Springfield, ο οποίος εδώ και καιρό έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτειά του με την κατάθλιψη, λέει ότι βρίσκει, επίσης, τον διαλογισμό χρήσιμο για την ψυχική του υγεία. «Είναι δύσκολο να έχεις κατάθλιψη όταν βρίσκεσαι στη σκηνή και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τραγουδούν μαζί σου. Προσπαθώ να κάνω κάτι δημιουργικό όταν είμαι πεσμένος», λέει. Και προσθέτει: «Ειλικρινά, η κατάθλιψη με έκανε να κοιτάξω βαθιά μέσα μου από νωρίς. Μου αρέσει να φτιάχνω τραγούδια, αλλά όλα ξεκινούν από ένα προσωπικό σημείο». 

Ο Springfield, που θα ξεκινήσει την περιοδεία του «I Want My ’80s» την Παρασκευή, αναμένει να είναι σε ακόμη καλύτερη φόρμα όσο βρίσκεται στον δρόμο.

Πηγή: skai.gr