Paris Jackson: Δεν θέλει να βγάλει χρήματα από τη μουσική – Παίρνει 8 εκατ. δολάρια τον χρόνο από τα δικαιώματα του πατέρα της

Η τραγουδίστρια υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο πριν από τρία χρόνια

Η Πάρις Τζάκσον παραδέχτηκε ότι δεν ασχολείται με τη μουσική της καριέρα για τα χρήματα, γιατί «δεν τα έχει ανάγκη». Η 25χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι κόρη του θρύλου της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, αποκάλυψε ότι την απασχολεί περισσότερο το «να νιώθει περήφανη για ένα κομμάτι, παρά το ύψος των πωλήσεων που θα κάνει».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η οικογένεια φέρεται να έχει καταφέρει να κερδίσει πάνω από 700 εκατ. δολάρια από τα δικαιώματα της μουσικής του και άλλες εμπορικές επιχειρήσεις. Η περιουσία του εκτιμάται ότι αποτιμάται σε περίπου 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον, από τον θάνατό του, η Πάρις και τα αδέλφια της λαμβάνουν 8 εκατ. δολάρια κάθε χρόνο από την περιουσία του εκλιπόντος καλλιτέχνη. Τα παιδιά πιστεύεται επίσης ότι θα κληρονομήσουν συνολικά περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια όταν φτάσουν στην ηλικία των 33 ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Στο μεταξύ, όμως, η Πάρις Τζάκσον βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί με τη Linda Perry στο Λος Άντζελες. Η ίδια δήλωσε πρόσφατα ότι το μέτρο της επιτυχίας της είναι απλά βασισμένο στο πώς αισθάνεται. «Πόσες φορές μπορώ να έχω τρεις εμφανίσεις στη σειρά και να νιώθω καλά; Να γράψω ένα τραγούδι για το οποίο είμαι περήφανη και να το βγάλω στη δημοσιότητα. Δεν με απασχολούν τόσο πολύ οι πωλήσεις. Δεν το κάνω αυτό για τα χρήματα». Η τραγουδίστρια υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο πριν από τρία χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Πηγή: skai.gr