Η «φρεσκοχωρισμένη» Cher έγινε 77 ετών, αλλά δεν νιώθει μεγάλη

Η τραγουδίστρια του «If I Could Turn Back Time» χώρισε πριν από λίγες εβδομάδες με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι, σχεδόν, τέσσερις δεκαετίες νεότερός της

Η ηλικία είναι σίγουρα απλά ένας αριθμός όταν πρόκειται για τη Cher. Η Cher έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έγινε 77 ετών, ωστόσο ανέφερε ότι δεν νιώθει καθόλου μεγάλη. 

Η δήλωσή της για «αιώνια νεότητα» έρχεται μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον 37χρονο Alexander Edwards, για τον οποίο φέρεται να νοιάζεται ακόμα και ενδεχομένως να υπάρξει επανασύνδεση στο μέλλον, σύμφωνα με τη «Daily Mail». 

Απευθυνόμενη στους 3,9 εκατ. ακολούθους της, η Cher διατύπωσε κάποια ερωτήματα, με τους ακολούθους της να σπεύδουν να εκφράσουν τις ευχές και την αγάπη τους.

«Εντάξει, μπορεί κάποιος σας παρακαλώ, να μου πει… πότε θα νιώσω μεγάλη; Αυτό είναι γελοίο. Ακούω διαρκώς αυτά τα νούμερα, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να τα καταλάβω. Τι τρέχει με τα #’s; Είμαι δυσλεκτική και τα νούμερα είναι δύσκολα για μένα. Σας ευχαριστώ που μείνατε, ξέρω ότι ήταν δύσκολο. Πρέπει να πάω να γυμναστώ. Το Twitter είναι πιο δύσκολο για μένα από ό, τι τα TweetBot», έγραψε στην ανάρτησή της η 77χρονη σταρ.

Η τραγουδίστρια του «If I Could Turn Back Time» χώρισε πριν από λίγες εβδομάδες με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι, σχεδόν, τέσσερις δεκαετίες νεότερός της. Ωστόσο, οι φίλοι τους υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι είναι πιθανό να επανασυνδεθεί στο μέλλον, καθώς η Cher είναι ευμετάβλητη και αλλάζει γνώμη κάθε λεπτό. «Τον αγαπάει», όπως λένε οι ίδιοι. 

Όπως αποκάλυψαν άνθρωποι που, επίσης, μίλησαν στο «TMZ», το ζευγάρι δεν ήταν αρραβωνιασμένο, σε αντίθεση με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες. 

Πηγή: skai.gr