Anna Nicole Smith: H «σκανδαλώδης» ζωή της και ο μυστηριώδης θάνατός της

Λίγο πριν δούμε το ντοκιμαντέρ «Anna Nicole Smith: Δεν Με Ξέρεις», του Netflix, κάνουμε μία αναδρομή στη ζωή της Αμερικανίδας καλλονής  

Με ένα -σχεδόν- 2ωρο ντοκιμαντέρ, προσεγγίζει το Netflix τις άγνωστες πτυχές της ζωής της Anna Nicole Smith, του μοντέλου του Playboy, που μεσουρανούσε στα 90s. Η καριέρα της, η «σκανδαλώδης» ζωή της και ο μυστηριώδης θάνατός της, σε ηλικία μόλις 39 ετών γίνονται αντικείμενο εξερεύνησης, μέσα από άγνωστο -μέχρι στιγμής- υλικό και μαρτυρίες κοντινών της ανθρώπων.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Anna Nicole Smith: Δεν Με Ξέρεις» έχει ήδη κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα, κατακτώντας τη δική του θέση στο top 10 του κοινού. Για όσους, όμως, δεν έχετε δει, ακόμα, το ντοκιμαντέρ, πάμε να κάνουμε μαζί μια αναδρομή στην -αν μη τι άλλο- ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ζωή της.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο βίαιος γάμος της

Τον Νοέμβριο του 1967 γεννιέται στο Τέξας η Vickie Lynn Hogan, όπως ήταν το πραγματικό όνομα της Anna Nicole Smith. Σε ηλικία μόλις 2 ετών οι γονείς της χωρίζουν και η ίδια μεγαλώνει με τη μητέρα της και την οικογένειά της, ενώ έχει 5 ετεροθαλή αδέρφια από την πλευρά του πατέρα της, με τα οποία, όμως, έζησε μόνο κατά τα 2 πρώτα χρόνια της ζωής της, όσο οι γονείς της ήταν μαζί.

Ξεκινάει να δουλεύει σε ένα φαστφουντάδικο στο Τέξας, όπου γνωρίζει και τον 1ο της άντρα, Billy Wayne Smith. Οι δύο τους παντρεύονται σε ηλικίες 16 και 17 ετών αντίστοιχα και 2 χρόνια αργότερα αποκτούν ένα αγοράκι. Η σχέση τους, ωστόσο, δεν εξελίσσεται καλά, καθώς, όπως υποστηρίζει η ίδια, ο σύζυγός της αρχίζει να γίνεται κακοποιητικός προς την ίδια και τον γιό τους, γεγονός που φέρνει και τη λήξη του γάμου τους. H Anna Nicole Smith, όμως, δεν σκοπεύει να συμβιβαστεί με τη ζωή της ανύπαντρης μητέρας, όπως είχε διαμορφωθεί μέχρι τότε. Αφήνει τον γιό της στην μητέρα της και ξεκινάει να εργάζεται σε ένα στριπτιτζάδικο στο Χιούστον. Και από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr