Beyonce… η «ανοιχτοχέρα»: Έδωσε 2.000 ευρώ σε παραγγελία για να κεράσει την ομάδα της

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν χρησιμοποίησε κάποιο ψευδώνυμο για την παραγγελία, αλλά το πραγματικό της όνομα

Η διάσημη τραγουδίστρια Beyonce ξόδεψε 2.080 ευρώ σε εστιατόριο, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Renaissance», στο Murrayfield της Σκωτίας.

Η τραγουδίστρια του «Crazy In Love», όπως γράφει η «Daily Mail»,  παρήγγειλε, μεταξύ άλλων, 110 μπιφτέκια κοτόπουλου, 90 πίτες και εννέα μπούτια κοτόπουλου, ξοδεύοντας, περίπου, 1.800 λίρες. Μάλιστα, η τραγουδίστρια προκειμένου να βεβαιωθεί ότι θα φάει όλο της το προσωπικό κάτι, δεν παρέλειψε να υπάρχουν επιλογές και για χορτοφάγους. 

Η απόδειξη της παραγγελίας της Beyonce

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η διάσημη τραγουδίστρια δεν χρησιμοποίησε κάποιο ψευδώνυμο για την παραγγελία της, αλλά το πραγματικό της όνομα. 

Μέσα στην εβδομάδα, η Beyonce «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες, οι οποίες την έδειχναν να φοράει ένα μαύρο μίνι φόρεμα με διαμάντια στο πλευρό του Jay-Z.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Η Beyonce και ο κομψός σύζυγός της, ο οποίος μόλις έδωσε 200 εκατ. δολάρια για να αγοράσει το πιο ακριβό σπίτι της Καλιφόρνιας, βρίσκονται στην Αγγλία για την περιοδεία «Renaissance», η οποία αναμένεται να κάνει θραύση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Η παγκόσμια περιοδεία της τραγουδίστριας θα μπορούσε να ξεπεράσει σε κέρδη ακόμη και την επιτυχημένη περιοδεία «Eras Tour» της Taylor Swift κατά 600 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το «Forbes».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Πηγή: skai.gr
TAGS: Beyonce