Κλείσιμο

Χρήστος Παΐσιος στον ΣΚΑΪ 100.3: Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή για τον Μπελέρη

«Θα παρεμβαίνουμε νομικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν να βρίσκεται στη νομική επικαιρότητα και να διατρανώσουμε το δίκαιο του Φρέντη», δήλωσε ο Χρήστος Παΐσιος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3 για την υπόθεση Φρέντη Μπελέρη

O Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Χρήστος Παΐσιος, μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3 για την υπόθεση Φρέντη Μπελέρη και την επίσκεψή του σε Τίρανα και Δυρράχιο ως μέλος της Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας. 

«Η Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας παρακολουθούσε πάντα την υπόθεση του Φρέντη Μπελέρη και παρενέβη. Δώσαμε το παρών στην εκδίκαση της έφεσης και ζητήσαμε να υπάρξει άρση του μέτρου. Διοικητικά να οριστεί, όπως είναι δικαιώμά του, αλλά όπως είναι και εντολή των εκλογέων, των πολιτών της Χειμάρρας. 

Πρόκειται για ευθεία αμφισβήτηση, καταπάτηση των δικαιωμάτων. Η παρουσία μας στα Τίρανα και το Δυρράχιο ήταν πολύ ουσιαστική. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος των Δικηγόρων χωρίς Σύνορα, Πάτρικ Χένρι, ο οποίος επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Αλβανία.

Δεν θα σταματήσουμε εδώ, θα παρεμβαίνουμε νομικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν να βρίσκεται στη νομική επικαιρότητα και να διατρανώσουμε το δίκαιο του Φρέντη», δήλωσε ο Χρήστος Παΐσιος.

Πηγή: skai.gr