Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην Κυριακάτικη εργασία

Σε αποκλεισμό καταστημάτων στην οδό Τσιμισκή που λειτούργησαν σήμερα προχώρησαν μέλη σωματείων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εργασία την Κυριακή.

Ξεχωριστές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης, καθώς και μέλη του Συντονισμού ενάντια στην κυριακάτικη εργασία και του Σωματείου Υπαλλήλων Βιβλίου και Χάρτου Θεσσαλονίκης.

Την ανάγκη οι εργαζόμενοι να παλαίψουν για να πάρουν πίσω τα δικαιώματα τους επισήμανε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης, Πέτρος Σημάδης. “Η στάση αναμονής, η ηττοπάθεια και η θεωρία ότι οι αγώνες είναι αναποτελεσματικοί, μόνο σε χειρότερα δεινά μπορεί να μας οδηγήσει", πρόσθεσε.

Σήμερα είναι ανοιχτά προαιρετικά τα καταστήματα, στο πλαίσιο της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου που συνεχίζεται μέχρι τις 10 Μαΐου.
Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ