Όταν η... Κάρμεν διέκοψε την τηλεδιάσκεψη του Τσίπρα (pics)

Όταν η... Κάρμεν διέκοψε την τηλεδιάσκεψη του Τσίπρα (pics)

Ο Αλέξης Τσίπρας… μένει σπίτι και προετοιμάζεται για την παρουσίαση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους, όπως έγραψε σε ανάρτηση του στο Facebook.
 
Στην ανάρτηση,  Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε και ποιος… διέκοψε την τηλεδιάσκεψη που είχε με τους συνεργάτες του. Πρόκειται για την Κάρμεν, τη χαριτωμένη σκυλίτσα της οικογένειας που πάντα έχει όρεξη για παιχνίδια και δεν λογαριάζει τηλεδιασκέψεις.

“Τις μέρες της καραντίνας έχουν χαθεί οι καθημερινές και τα Σαββατόβραδα. Άλλοτε Σάββατο βράδυ θα ήμασταν κάπου έξω με φίλους. Τώρα δεν έχει σημασία η μέρα, δουλεύουμε με τους συνεργάτες μου, μέσω τηλεδιάσκεψης, για τη παρουσίαση των προτάσεών μας για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, που θα ανακοινώσουμε στις αρχές της εβδομάδας. Ωστόσο, ούτε για την Κάρμεν υπάρχουν διαφορές στις μέρες και στις ώρες. Κάθε ώρα είναι γι’ αυτήν ώρα για παιχνίδι.

Και πάνω που νόμιζα ότι ηρέμησε όταν την πήρα αγκαλιά, έτρεξε να με διαψεύσει. Ή μήπως ήθελε να να μου πει με τον τρόπο της ότι συμφωνεί με τις προτάσεις μας; #ΜενουμεΟρθιοι” σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πηγή: skai.gr