Ο εισαγγελέας επιστρέφει τη δικογραφία για Αλεξ

Στην ασφάλεια Βέροιας επέστρεψε ο αντιεισαγγελέας Στέφανος Ζαρκαζιάς τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση εξαφάνισης του 11χρονου Αλεξ Μεσχισβίλι, με την παραγγελία για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στους 5 ανήλικους οι οποίοι εμπλέκονται στη υπόθεση από 3 ειδικούς πραγματογνώμονες- επιστήμονες παιδοψυχίατρους. Ο κ. Ζαρκαζιάς ζητά επίσης από το Τμήμα ασφαλείας Βέροιας να διεξαχθεί συμπληρωματική προκαταρκτική εξέταση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Ημαθίας, «η υπηρεσία θα συνεχίσει τις έρευνες σε συνεργασία με την ασφάλεια Θεσσαλονίκης σύμφωνα και με το πνεύμα της εισαγγελικής παραγγελίας», ενώ διευκρινίζεται ότι νέες ανακοινώσεις θα γίνουν «μόνο εφ` όσον προκύψουν νέα ουσιαστικά στοιχεία για την υπόθεση».
«Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε απάντηση για τα νέα στοιχεία που καταθέσαμε στην ασφάλεια», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του μικρού Αλεξ Μεσχισβίλι, Πυθαγόρας Ιερόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Είχαμε τη διαβεβαίωση ότι η υπόθεση βρισκόταν σε πρώτη προτεραιότηταΙ Δεν έχουμε παράπονο από τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχέςΙΞέρουμε ότι τα νέα στοιχεία ερευνώνται επισταμένως και ελπίζουμε ότι θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης», κατέληξε ο κ. Ιερόπουλος.
Πηγή: skai.gr