Λάρισα: Επιμένουν οι αγρότες - Απέκλεισαν συμβολικά την ΠΑΘΕ με τρακτέρ και πεζοί στο ύψος του Πλατυκάμπου - Δείτε βίντεο

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν, αύριο, Πέμπτη, στην πανελλαδική σύσκεψη που θα λάβει χώρα στις 12 το μεσημέρι στη Νίκαια Λάρισας, καθώς θα δώσουν το παρόν εκπρόσωποι απ’ όλα τα μπλόκα

Τις προθέσεις τους για την από εδώ και στο εξής στάση τους σε ότι αφορά την κλιμάκωση ή όχι των κινητοποιήσεων θα καταγράψουν σήμερα το απόγευμα οι αγρότες στο μπλόκο του Πλατυκάμπου με την σύσκεψη που κάνουν εκεί και στα υπόλοιπα θεσσαλικά μπλόκα. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν, αύριο, Πέμπτη, στην πανελλαδική σύσκεψη που θα λάβει χώρα στις 12 το μεσημέρι στη Νίκαια Λάρισας, καθώς θα δώσουν το παρόν εκπρόσωποι απ’ όλα τα μπλόκα και από κοινού θα αποφασίσουν πως θα κινηθούν μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη χθες το μεσημέρι στο Μαξίμου.

Στο μεταξύ και πριν την σύσκεψη «κατέλαβαν» την ΠΑΘΕ στο ύψος του Πλατυκάμπου αποκλείοντάς την συμβολικά πεζοί και με τρακτέρ για λίγη ώρα.

“Δεν καλύφθηκαν αυτά που ζητάμε” 

Ο αγρότης Βαγγέλης Παπαγιαννούλης ενημέρωσε τους αγρότες του μπλόκου Πλατυκάμπου τι ακριβώς ειπώθηκε στην σύσκεψη με τον πρωθυπουργό.

“Το μπλόκο του Πλατυκάμπου θα συνεχίσει ενωμένο και δυνατό” τόνισε ο αγρότης Γιάννης Κουτσούκης προσθέτοντας: “Δεν καλύφθηκαν αυτά που ζητάμε”.

Πηγή: onlarissa.gr