Κλείσιμο

Μάχη για τη ζωή δίνει το θύμα της ένοπλης ληστείας στην Κηφισιά (upd)

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στην Εντατική ο 52χρονος επιχειρηματίας που τραυματίστηκε από πυρά διαρρηκτών τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του, στην Κηφισιά.

Ο 52χρονος έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, με τους γιατρούς να αφαιρούν το ένα του νεφρό ενώ παράλληλα έχουν διαπιστώσει σοβαρά προβλήματα σε δύο σπονδύλους.

Είναι διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε βαθιά καταστολή. Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες για την υγεία του.

Ο επιχειρηματίας εισήχθη στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα με τραύματα σε πολλά εσωτερικά όργανα κι έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος. Έφερε επίσης θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η διάρρηξη έγινε από δύο δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και μιλούσαν καλά ελληνικά. Δεν βρήκαν τίποτα στο ισόγειο και πήγαν στο υπνοδωμάτιο. 

Πυροβόλησαν τον 52χρονο αφότου τους αντελήφθη και ενώ πάλευαν μαζί του ώστε να τον ακινητοποιήσουν. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι οι δράστες πυροβόλησαν τον επιχειρηματία για να διαφύγουν. Προηγουμένως τον είχαν χτυπήσει με λοστό στο σώμα και στο κεφάλι.

Η επίθεση έλαβε χώρα ενώ στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη και δύο παιδιά τους. Η άτυχη γυναίκα έχει υποστεί σοκ.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Ήδη μεταφέρονται αντικείμενα από το σπίτι του θύματος στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν αφήσει δακτυλικά ή γενετικά αποτυπώματα οι ληστές.

Προς το παρόν οι αρχές δεν έχουν διαπιστώσει αν υπάρχει δίδυμο ληστών που κινείται με το συγκεκριμένο τρόπο.

Πηγή: skai.gr