ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Αγγελικής και του «Θεοχάρη»

Στη δημοσιότητα έδωσαν το Σάββατο οι αρχές φωτογραφίες της 22χρονοης Αγγελικής, μετά από εισαγγελική διάταξη, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η αντιτρομοκρατική μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.Οι Αρχές έδωσαν επίσης στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία του Αλβανού συλληφθέντα με το ψευδώνυμο "Θεοχάρης".



Τα στοιχεία ταυτότητας,
σύμφωνα με τις αρχές, είναι Σπυροπούλου Αγγελική του Παναγιώτη και της Παρασκευής, η οποία γεννήθηκε στο Αίγιο Αχαΐας στις 26/07/1992.

Στις φωτογραφίες η Αγγελική απεικονίζεται σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας τέλη Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου του 2015.











Σημειώνεται ότι ο απότακτος αστυνομικός και ο αλβανός αρνούνται την συμμετοχή τους σε τρομοκρατική δράση, και επιχειρούν να δικαιολογήσουν την εμπλοκή τους στην υπόθεση αλλά και τη σχέση τους με τoν Ξηρό.

Ο αλβανός συλληφθείς: 







Επίσης, φωτογραφίες καταφανώς πλαστού Δελτίου Ταυτότητας, υπό στοιχεία «ΧΡΥΣΑΚΗΣ Θεοχάρης», στο οποίο υπάρχει φωτογραφία του παραπάνω συλληφθέντα υπηκόου Αλβανίας (επ.) KOKA (ον.) HARI. Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διενέργεια έρευνας σε μονοκατοικία στην Κερατέα Αττικής, όπου διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός.





Οι Αρχές καλούν όποιο πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία ταυτότητας, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λ.π., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πηγή: skai.gr