Κλείσιμο

Παγκόσμια διάκριση για το ξενοδοχείο Μ. Βρεταννία

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία επελέγη ως ένα από τα 87 καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο και ένα από τα 14 καλύτερα στην Ευρώπη, στην πρώτη έκδοση του «Robb Report Luxury Hotels», μιας ετήσιας έκδοσης από τους συντάκτες του πολυτελούς αμερικάνικου περιοδικού Robb Report.
Η Μεγάλη Βρεταννία έχει συμπεριληφθεί επίσης στη νέα έκδοση του γερμανικού «teNeues Luxury Hotels - Top of the World», καθώς και στη λίστα του CNBC European Business «Top 20 European Business Hotels».
Μια ακόμη διάκριση για τη Μεγάλη Βρεταννία είναι η προτίμησή της από τους πελάτες της αλυσίδας Starwood. Οι πελάτες αφού φύγουν από το ξενοδοχείο, λαμβάνουν ένα e-mail αξιολόγησης του ξενοδοχείου σε 30 διαφορετικά σημεία. Για το 2005 στην περιοχή της Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία είχε τον υψηλότερο βαθμό, ανάμεσα σε ξενοδοχεία όπως το Imperial στη Βιέννη, το Kamp στο Ελσίνκι και το Grand Hotel στη Φλωρεντία.
Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε., διοικείται από την Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με περίπου 850 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της.
Πηγή: skai.gr