Survivor: «Άναψαν τα αίματα» στο συμβούλιο του νησιού – Ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές στο Survivor, με τους δεύτερους ωστόσο να συμφωνούν απόλυτα στον παίκτη που έστειλαν στον… τάκο. 

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες οι Διάσημοι κατάφεραν να… σηκώσουν κεφάλι απέναντι στους Μαχητές και να πάρουν τη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας. Το κερδοφόρο «10άρι» έφερε στην ομάδα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κόντρα στον «δυνατό» των Μπλε, Γιώργο Κατσαούνη και… παρέσυρε τον Γιώργο Λιανό σε μια ποδοσφαιρική περιγραφή, καθώς χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο «Ζοζέ Μουρίνιο, Κλοπ του Δομίνικου».
 


Με τους Μπλε λοιπόν να έχουν βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στη δυσάρεστη θέση να διαλέξουν υποψήφιο, αποφάσισαν όλοι να ακολουθήσουν την προτροπή του Σπύρου Μαρτίκα, που πριν το αγώνισμα είχε παροτρύνει τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν ομόφωνα και, παρόλο που μερικά κορίτσια… στράβωσαν, ακολούθησαν αυτή τη στρατηγική. 
 


Ωστόσο, αυτό που πυροδότησε το Συμβούλιο του Νησιού ήταν η ατάκα του Γιώργου Κατσαούνη σχετικά με το φαγητό στις δύο ομάδες, που είπε αρχικά στον Γιώργο Λιανό: «Έχω περάσει πολλές κακουχίες όπως είπες, αλλά εγώ δεν είμαι για τα σαλόνια αλλά για τα αλώνια. Για τα σαλόνια είναι οι δίπλα, είναι φαγωμένοι από δίπλα το πιστεύω. Πιστεύω τρώνε καλύτερα από εμάς».

Με αφορμή αυτό, πολλοί διάσημοι δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για τον εν λόγω διαχωρισμό, με τον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να απαντούν σε έντονο ύφος στον παίκτη των Μαχητών.

«Είμαστε ανώτεροι από εσένα» του είπε μεταξύ άλλων η κατασκευάστρια κοσμημάτων. Η κόντρα ανάμεσα σε μαχητές και διάσημους δε σταμάτησε εκεί, με τον Γιώργο να λέει στην πρώην παίκτρια του "My Style Rocks" «τώρα γιατί θέλεις να κάνεις τηλεθέαση;». 

Τη διένεξη σταμάτησε ο Γιώργος Λιανός που κάλεσε τους παίκτες να περάσουν στην κάλπη για τη διαδικασία της ψηφοφορίας.
 
Πηγή: skai.gr