Πώς γνωρίστηκαν Μπραντ Πιτ - Άνιστον, Kάμαλα Χάρις - «2ος Κύριος» και άλλα διάσημα ζευγάρια

«Όταν είσαι single και θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, δεν είναι καθόλου ντροπή να ενημερώσεις τους φίλους ή το περιβάλλον σου ότι θέλεις να γνωρίσεις έναν αξιόλογο άνθρωπο» λέει ο Νικόλας Ουρανός, ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων και συγγραφέας του best-seller βιβλίου Αγάπη τώρα. Αυτό είχαν μάλλον στο μυαλό τους αρκετά επώνυμα ζευγάρια που επέλεξαν να κάνουν γνωριμίες με την βοήθεια κοινών γνωστών και φίλων. Μεταξύ αυτών, o Brad Pitt με την Jennifer Aniston, η Kamala Harris και ο «Δεύτερος Κύριος» και ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle. Δείτε στην συνέχεια 5 ζευγάρια που επέλεξαν να βγουν ραντεβού στα τυφλά και τελικά, οδηγήθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας - ακόμη και αν μετά χώρισαν.

1.Brad Pitt - Jennifer Aniston: Μπορεί σήμερα ο Pitt και η Aniston να είναι απλώς φίλοι, ωστόσο υπήρξαν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Όπως αποκαλύφθηκε αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό τους, οι δύο τους είχαν γνωριστεί το 1998 μέσω του αντζέντη τους - που ήταν ο ίδιος.
 


2.Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Τι και αν η ιστορία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να κατέληξε σαν παραμύθι και για τα μάτια της καλής του, ο παλαίποτε ατίθασος royal άφησε την οικογένειά του; Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ραντεβού στα τυφλά και μάλλον κανένας δεν περίμενε τότε την εξέλιξη αυτή. Την γνωριμία του ζευγαρίου φέρεται να έκανε η κοινή τους φίλη Violet von Westenholz.
 


3.Kamala Harris - Douglas Emhoff: Για τον Douglas Emhoff η πρώτη γνωριμία με την Kamala έγινε το 2013, όταν ένας κοινός τους φίλος του κανόνισε ραντεβού στα τυφλά. Η συνέχεια γνωστή.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doug Emhoff (@douglasemhoff)


4.Jessica Biel - Justin Timberlake: Μπορεί κανένας από τους δύο να μην έψαχνε κάτι σοβαρό, ωστόσο όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινού γνωστού δεν μπόρεσαν να "ξεκολλήσουν".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)


5.Kourtney Kardashian - Scott Disick: Για όσους δεν το θυμούνται, η Kourtney Kardashian και ο Scott Disick γνωρίστηκαν στο σπίτι του σκηνοθέτη Joe Francis στο Μεξικό. Αναφερόμενος στο love story τους, ο διάσημος σκηνοθέτης έχει δηλώσει: «Ο Scott είχε έρθει ως φίλος φίλου οπότε δεν τον γνώριζα. Τους σύστησα και… πέρασαν τη βραδιά στο master υπνοδωμάτιό μου».
 

Πηγή: must.com.cy