Καλό Μεσημεράκι: Φινάλε με ένα μεγάλο πάρτι και πρωτιά στην τηλεθέαση (pics+vids)

Ο Νίκος Μουτσινάς και η πιο fun  παρέα της ελληνικής τηλεόρασης  αποχαιρέτισαν τη φετινή σεζόν με ένα ξέφρενο πάρτι και μας ευχήθηκαν «Καλό Καλοκαιράκι»!
 
Η αυλαία για την εκπομπή έπεσε χθες, Δευτέρα 28/6, με ένα μαραθώνιο  show διάρκειας τρεισήμισι ωρών όπου η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη!  Από αυτό το πάρτι δεν έλειψε κανείς! Προσωπικότητες από όλους τους χώρους, από την τηλεόραση αλλά όπως πάντα και από την επικαιρότητα, ξάφνιασαν με την παρουσία τους στο πλατό τον Νίκο Μουτσινά που δεν γνώριζε τι τον περιμένει σε αυτή την εκπομπή. Κάθε ένας από αυτούς ήταν και μία ξεχωριστή έκπληξη!

 
Σε ένα απόλυτα εορταστικό πλατό, η Βάνια φόρεσε τα καλά της και ξεχώρισε για ακόμη μια φορά ενώ οι Alcatrash «έντυσαν» με το δικό τους τρόπο και με μια ακόμη ειδική μουσική σύνθεση, την ξεχωριστή αυτή μέρα. 

 
Η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο και οι τηλεθεατές επέλεξαν να συμμετάσχουν στο πάρτι της εκπομπής  δίνοντας μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 25,9% (18-54) και 20,5%  στο γενικό σύνολο του κοινού ενώ 1.563.309 τηλεθεατές παρακολούθησαν το «Καλό Μεσημεράκι» έστω και για 1΄. 

 
Ο Νίκος Μουτσινάς με την παρέα του υπήρξαν για όλη τη σεζόν η αγαπημένη συντροφιά του τηλεοπτικού κοινού που επέλεξε το «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ

 
Και τι δε συνέβη τη χρονιά που μας πέρασε! Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε λαμπερούς καλεσμένους για τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, συνάντησε καλλιτέχνες που έδωσαν το δικό τους ρυθμό στο καθημερινό τηλεοπτικό πάρτι, απένειμε τις καλύτερες χρυσές τηλεοράσεις και άκουσε τον πόνο των τηλεθεατών, δίνοντας ξεχωριστές «συμβουλές»!  Η Βάνια έγινε το νέο fashion icon κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις, μοιράστηκε μαζί μας ιδιαίτερα… ανέκδοτα και (μάλλον) βρήκε τον σύντροφο της ζωής της! Οι Alcatrash έντυσαν μουσικά κάθε κομμάτι της εκπομπής ερμηνεύοντας τα πιο… φευγάτα τραγούδια και όλοι μαζί έγιναν ο λόγος που περάσαμε το πιο «Καλό Μεσημεράκι» της ζωής μας. 

 
Η μεγάλη επιτυχία της εκπομπής αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στα νούμερα τηλεθέασης σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το «Καλό Μεσημεράκι» διατήρησε για δεύτερη σεζόν την πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής του, σημειώνοντας τηλεθέαση 19,7% στο  δυναμικό κοινό (18-54) και 17,4%  στο γενικό σύνολο του κοινού ενώ 1.193.817 τηλεθεατές παρακολούθησαν καθημερινά έστω και για 1΄ το «Καλό Μεσημεράκι».

 
Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια και οι Alactrash μας έβαλαν σε ρυθμό καλοκαιριού, μας ευχήθηκαν να έχουμε ένα καλό καλοκαιράκι και ανανέωσαν το ραντεβού μας μαζί τους για τον… «Σεπτέμβρη στην καναλάρα!» 

 

Πηγή: skai.gr