«I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!»: Έφτιαξε ο καιρός στον Άγιο Δομίνικο και ξεκινούν τα γυρίσματα – Εντυπωσιακά τα παιχνίδια…

Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα μας επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις στο παιχνίδι... 

Δύο φίλοι από τα παλιά ενώνουν το χιούμορ τους σε ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα! Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα θα γίνουν οι… ξεναγοί μας στη ζούγκλα του «I’ M A CELEBRITY… get me out of here», που θα προβληθεί για πρώτη φορά στον ΣΚΑΪ. 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά, ο καιρός στον Άγιο Δομίνικο έφτιαξε και ξεκινούν πλέον τα γυρίσματα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής τα παιχνίδια χωρίζονται σε 3 κατηγορίες: αδρεναλίνης, ψυχαγωγίας-γέλιου και ανατριχιαστικά! Φυσικά, δεν θα λείπουν και τα έπαθλα για τους νικητές. 

Η Χριστίνα Κολέτσα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή, δεν θα λάβει μέρος στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα μας επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις στο παιχνίδι. Οι δυο τους, σύμφωνα με την εκπομπή, θα βρίσκονται πάνω σε μια εξέδρα και θα σχολιάζουν όλες τις κινήσεις και τα ευτράπελα από τα παιχνίδια των παικτών. Ωστόσο, το «τρομερό δίδυμο» θα το δούμε να κατεβαίνει και από την εξέδρα και να επεμβαίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Σταμάτης Γαρδέλης, Ιωάννα Λίλη, Μπο, Τάσος Ξιαρχό, Πάνος Καλίδης, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Μαρία Καλάβρια, Emilia Vodos, Αγγελική Ηλιάδη, Νίκος Βαμβακούλας, Γιώργος Χειμωνέτος, Νίκος Αναδιώτης και Στέλλα Γεωργιάδου είναι οι παίκτες που αναχώρησαν έως τώρα για τον Άγιο Δομίνικο. 

«Μόλις είδα τους παίχτες σκιάχτηκα λίγο», είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιανός στην εκπομπή «Fay’s Time». Για τη συμμετοχή της στο «I’ M A CELEBRITY… get me out of here» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και η Στέλλα Γεωργιάδου. «Το παιχνίδι είναι μια περιπέτεια που θέλω πολύ να τη ζήσω», ανέφερε η ίδια. Μάλιστα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η μητέρα της της έδωσε και την ευχή της για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. 

Απροσδόκητες δοκιμασίες, ακραίες προκλήσεις και αποφάσεις που δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους είναι στο καθημερινό πρόγραμμα των παικτών. 

Πηγή: skai.gr