Αποθέωση για την Adele στο Λας Βέγκας (βίντεο)

Η Adele επέτρεψε χθες στην σκηνή του  διάσημου Caesars Palace για εμφανίσεις και το κοινό - περίπου 4.000 άτομα - την αποθέωσε

Αν κάπου γίνονται οι καλύτερες συναυλίες- shows, αυτό είναι στο Λας Βέγκας και τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής περνάνε για παραστάσεις από τα θέατρα των κολοσσιαίων ξενοδοχείων. Η Adele επέτρεψε χθες μετά από 10 μήνες απουσίας στην σκηνή του  διάσημου Caesars Palace για εμφανίσεις και το κοινό την αποθέωσε. 

H βραβευμένη με Grammy σταρ, ντυμένη με ένα εντυπωσιακό μαύρο βελούδινο φόρεμα με περίτεχνες χρυσές λεπτομέρειες και μακριά ουρά, ερμήνευσε τις μεγάλες της επιτυχίες όπως το Hello, το Set Fire to th Rain και το Skyfall με τα ανάλογα φαντασμαγορικά σκηνικά εφε και το περίπου 4.000 άτομα να την χειροκροτούν όρθα.


Μάλιστα, ανάμεσα στους θεατές, βρισκόταν ο αγαπημένος της Ριτς Πολ μαζί με τον 10χρονο γιο της, 'Αντζελο, ενώ η ίδια – πριν την έναρξη των συναυλιών – είχε εξομολογηθεί ότι έχει τρακ!

H Adele είχε αναγκαστεί να αναβάλει τις ημερομηνίες της περιοδείας της στο Λας Βέγκας γιατί , το σόου της δεν έμοιαζε αρκετά με αυτό που ήθελε να δώσει στους θαυμαστές της. «Απλώς δεν υπήρχε ψυχή σε αυτό», είχε δηλώσει το καλοκαίρι, κάνοντας λόγο για «την χειρότερη στιγμή της καριέρας της». 

Λίγες ώρες αργότερα, η Adele ανακοίνωσε ότι τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα είναι εκεί (στην σκηνή για συναυλίες). 

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα: «Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν πάντα μια απογοήτευση για μένα, πάντα καταλήγω να την περνάω μέσα σ΄ ένα αυτοκίνητο στο δρόμο πηγαίνοντας! Αλλά όχι φέτος! Θα καλέσω το 2023 στη σκηνή!!».
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Adele