Adele: «Ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου»- Για ποιο λόγο ακύρωσε τις συναυλίες της

«Ήμουν ντροπιασμένη. Αλλά στην πραγματικότητα μεγάλωσα την εμπιστοσύνη μου στον εαυτό μου, γιατί ήταν πολύ γενναίο να το κάνω. Και δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα έκαναν αυτό που έκανα», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια. 

Λίγο περισσότερο από έξι μήνες αφότου η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να αναβάλει τις ημερομηνίες της περιοδείας της στο Λας Βέγκας για το 2022, μίλησε για τις παρασκηνιακές... καταστροφές που οδήγησαν στην απόφαση. Η ίδια, μοιράστηκε ένα λυπητερό βίντεο εξηγώντας την απόφαση, μία ημέρα πριν από την έναρξη της συναυλίας στο Colosseum στο Caesars Palace.

«Ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου, μακράν», είπε στο Elle σε ένα εξώφυλλο που δημοσιεύτηκε στις 15 Αυγούστου. «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη με αυτές τις παραστάσεις. Ήταν καταστροφικό».

Όπως εξήγησε η τραγουδίστρια του «Easy on Me», το σόου της δεν έμοιαζε αρκετά με αυτό που ήθελε να δώσει στους θαυμαστές της. «Απλώς δεν υπήρχε ψυχή σε αυτό», συνέχισε. «Το στήσιμο της σκηνής δεν ήταν σωστό. Ήταν πολύ αποκομμένο από εμένα και την μπάντα μου και δεν είχε οικειότητα. Και ίσως προσπάθησα πάρα πολύ σκληρά να του δώσω αυτά τα πράγματα σε ένα τόσο ελεγχόμενο περιβάλλον».

Αφού ανακοίνωσε την αναβολή της νωρίτερα φέτος, η 34χρονη είπε ότι βίωσε μια σειρά από συναισθήματα, αλλά σημείωσε ότι η απόφαση ήταν χρήσιμη με περισσότερους από έναν τρόπους.

«Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν πραγματικά, πολύ δύσκολοι», είπε. «Ήμουν ντροπιασμένη. Αλλά στην πραγματικότητα μεγάλωσα την εμπιστοσύνη μου στον εαυτό μου, γιατί ήταν πολύ γενναίο να το κάνω. Και δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα έκαναν αυτό που έκανα. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που στάθηκα δίπλα στις καλλιτεχνικές μου ανάγκες».

Πηγή: Must