Η Adele παραδέχεται ότι είναι νευρική - Ξεκινά παραστάσεις στο Λας Βέγκας

Η τραγουδίστρια δείχνει ενθουσιασμένη κάνοντας πρόβα σε μία άδεια αίθουσα ντυμένη κάζουαλ

Η βραβευμένη με Grammy, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια Αντέλ ξεκινά παραστάσεις στο Λας Βέγκας και δημοσιοποίησε μία φωτογραφία από τις πρόβες στο Ιnstagram.

Η τραγουδίστρια δείχνει ενθουσιασμένη στο φακό της Raven B. Varona κάνοντας πρόβα σε μία άδεια αίθουσα ντυμένη κάζουαλ, με φούτερ μαύρο κολάν και κάλτσες. Στη λεζάντα για άλλη μία φορά δεν κρύβει τα συναισθήματά της και το άγχος που έχει για το σόου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

«Είμαι εξαιρετικά συναισθηματική, απίστευτα νευρική, αλλά δεν μπορώ να κάτσω ακίνητη γιατί είμαι τόσο ενθουσιασμένη», ξεκινά την ανάρτησή της. «Αισθάνομαι ένα εκατομμύριο μίλια μακριά από το σπίτι μου, δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή και είδα τον Τομ Τζόουνς (Tom Jones) στο «Mars Attacks» και σκέφτηκα «πώς έφτασε από την Ουαλία στο Λας Βέγκας»! Πριν από τα σόου πάντα φοβάμαι και το εκλαμβάνω ως καλό σημάδι γιατί σημαίνει ότι νοιάζομαι και ότι θέλω να κάνω καλή δουλειά».

Και συνεχίζει: «ίσως είναι επειδή δεν ξεκίνησα όταν έπρεπε. Ίσως είναι επειδή είναι η πρεμιέρα, ίσως είναι επειδή το Hyde Park πήγε τόσο καλά, ίσως είναι επειδή αγαπώ το σόου, δεν ξέρω… Ανυπομονώ να σας δω» γράφει η Αντέλ ενώ φίλοι και θαυμαστές της έστειλαν μηνύματα υποστήριξης και εμψύχωσης.

Πηγή: skai.gr