ΗΠΑ: Σπάταλη 5χρονη πήρε το κινητό της μητέρας και έκανε αγορές 4.000 δολαρίων - Τι αγόρασε

Η 5χρονη κόρη είχε πρόσβαση στο κινητό της μητέρας της κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με το αυτοκίνητο

Σοκ υπέστη μία μητέρα από τη Μασαχουσέτη όταν ξαφνικά είδε να φτάνουν στο κατώφλι του σπιτιού της δέματα με παραγγελίες από την Amazon αξίας 4.000 χιλιάδων δολαρίων, όπως δημοσίευσε το αμερικανικό CNN.

Ποιος όμως είχε κάνει την παραγγελία; Μα φυσικά, η 5χρονη κόρη της Λίλα, η οποία είχε πρόσβαση στο κινητό της μητέρας της κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με το αυτοκίνητο. 

Η 5χρονη Λίλα Βαρίσκο δήλωσε στις κάμερες ότι αγόρασε 10 μοτοσυκλέτες «γιατί ήθελα μία».

«Παρήγγειλε πέντε ροζ μοτοσυκλέτες, πέντε μπλε μοτοσικλέτες, 10 ζευγάρια μπότες καουμπόικες και ένα τζιπ», είπε η μαμά του κοριτσιού, Τζέσικα Νούνες, χωρίς η ίδια να έχει ιδέα για την παραγγελία- όλα χάρη στην Amazon.

«Πατάτε απλώς το κίτρινο κουμπί και πατάτε το καφέ κουμπί», είπε η 5χρονη.

Η μητέρα της είπε ότι θυμάται ότι έδωσε στη Λίλα το τηλέφωνό της για να παίξει μερικά παιχνίδια στο αυτοκίνητο, ή  τουλάχιστον έτσι νόμιζε.  «Είχα κοιτάξει πίσω εκείνη τη στιγμή. Ήταν γύρω στις 9:30, ακριβώς τη στιγμή που ήμασταν στο αυτοκίνητο», επισημαίνει η μητέρα της.  «Τα ποδήλατα και το τζιπ βγήκαν κόστισαν 3.180 δολάρια, ενώ μόνο οι μπότες ήταν περίπου 600 δολάρια»

Βέβαια, χάρη στη διήμερη αποστολή της Amazon, οι παραγγελίες της Λίλα έφτασαν σε χρόνο μηδέν.

5χρονη

«Στην πραγματικότητα δεν μπορούσαμε να τα επιστρέψουμε αλλά επικοινώνησα με την Amazon στις δύο η ώρα το πρωί και είπα: Παρακαλώ, υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε;»,  λέει η Τζέσικα Νούνες. 

Τελικά υποχρεώθηκαν και έστειλαν τις ετικέτες επιστροφής ώστε η μητέρα της 5χρονης να ακυρώσει τις καουμπόικες μπότες πριν φύγουν από την αποθήκη. «Έχουμε ακόμα ένα γιγάντιο διθέσιο Jeep που έρχεται επίσης και δεν μπορούσα να ακυρώσω την παραγγελία, αλλά θα με αφήσουν να το επιστρέψω», είπε η Τζέσικα Νούνες.

Το περιστατικό αυτό η μητέρα της Λίλα το χρησιμοποιεί ως διδακτική στιγμή και όχι ως τιμωρία. «Της είπα ότι ίσως, αν συμπεριφέρεται σωστά, συμπεριφέρεται και κάνει κάποιες δουλειές στο σπίτι, ότι μπορούμε να της δώσουμε ένα ποδήλατο που να είναι πιο προσαρμοσμένο στην ηλικία της, λίγο πιο αργό», είπε η μητέρα της.

TAGS: ΗΠΑ