Αμερικανίδα πρώην δημοσιογράφος εγκλωβισμένη με το παιδί της στο Ισραήλ - Εκλιπαρεί για βοήθεια

Ενώ η Σόλομον καταγγέλλει δυσκολίες με την Πρεσβεία των ΗΠΑ, μέλη του Κογκρέσου από όλη τη χώρα ισχυρίζονται ότι κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των εγκλωβισμένων Αμερικανών

Δραματικές είναι οι στιγμές για μία πρώην ρεπόρτερ της Νέας Υόρκης του Pix11,η οποία βρίσκεται παγιδευμένη στο Ισραήλ με τον σύζυγό της και το 8 μηνών μωρό τους, σε απόσταση μίας ώρας από τη Λωρίδα της Γάζας.

Ισραήλ

Η Ρεμπέκα Σόλομον παραμένει εγκλωβισμένη στο Rishon LeZion που επισκέφτηκε για τις εβραϊκές διακοπές. Στην πόλη αυτή έχουν τραυματιστεί 9 άνθρωποι ενώ καθημερινά ηχούν οι σειρήνες έπειτα από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ το Σαββατοκύριακο.

Ισραήλ

Η γυναίκα είναι μία ανάμεσα σε πολλούς Αμερικανούς που δεν έχουν προλάβει να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Η Ρεμπέκα μέσα από τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα κρατάει ενήμερους την οικογένειά της και τους φίλους της με την τελευταία ανάρτησή της να αναφέρει: «κάποιος τρόπος να φύγω από το Ισραήλ νωρίτερα από το προγραμματισμένο την Πέμπτη... καμία πρόταση; Παρακαλώ μην με παραπέμψετε σε πρεσβεία ή κλιμάκιο. Δεν είναι χρήσιμο αυτή τη στιγμή.»

Ενώ η Σόλομον καταγγέλλει δυσκολίες με την Πρεσβεία των ΗΠΑ, μέλη του Κογκρέσου από όλη τη χώρα ισχυρίζονται ότι κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των εγκλωβισμένων Αμερικανών.

Πηγή: skai.gr