"Διπλό" ο ΠΑΣ στη Νέα Σμύρνη, νίκες για Ατρόμητο και Ξάνθη

Με γκολ του Τζημόπουλου στο φινάλε του ματς, ο ΠΑΣ πέρασε από τη Νέα Σμύρνη. Την ίδια στιγμή ο Ατρόμητος κέρδιζε με 1-0 την ΑΕΛ και η Ξάνθη έκανε την ανατροπή για να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Λεβαδειακό.

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα… at the buzzer και «τάβλα» ο Πανιώνιος!

Χάρη σε κεφαλιά του Τζημόπουλου στο 91’ (μετά από εκτέλεση κόρνερ), η ομάδα του Γιάννη Πετράκη… σόκαρε τους κυανέρυθρους, επικρατώντας με σκορ 1-0 μέσα στη Νέα Σμύρνη.

Μέτριο ποιοτικά το ματς στην Πλατεία, με τους παίκτες του Γρηγορίου να ψάχνουν περισσότερο τη νίκη, να έχουν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά στο τέλος να την «πατάνε» από τον «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος κατέβηκε στο γήπεδο με σαφή πρόθεση να κρατήσει πίσω το μηδέν και να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο αντίπαλοι στο πρώτο μέρος. Στο 34' ο Λάμπρου για τους γηπεδούχους (με... περίεργη σέντρα-σουτ), στο 43' ο Γιάκος με ωραίο σουτ.

Πρώτο τρίποντο για τον ΠΑΣ ύστερα από εννιά παιχνίδια, που ανέβηκε στους 22 βαθμούς και πήρε μεγάλη απόσταση από τα χαμηλά στρώματα, την ώρα που ο Πανιώνιος έμεινε στους 27 κι έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί σε θέση ισχύος όσον αφορά την είσοδό του στην πεντάδα.

Ατρόμητος - ΑΕΛ 1-0

Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος! Η Λάρισα μπορεί να αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, όμως οι παίκτες του Κάναντι με όπλο την υπομονή και σκόρερ τον Ντάουντα πήραν τη νίκη στην έδρα τους με σκορ 1-0.

Γενικά κακό το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο όμως ήταν μπλοκαρισμένοι μεσοεπιθετικά, αφού οι βυσσινί τους εξουδετέρωσαν παίζοντας με διπλή ζώνη άμυνας.

Καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος, που απελευθερώθηκε και από την είσοδο του Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος, που έκανε το ντεμπούτο του, συνδυάστηκε άψογα με τον Ντιγκινί ο οποίος έβγαλε έτοιμο γκολ στον Ντάουντα ο οποίος στο 61’ άνοιξε το σκορ.

Ξάνθη - Λεβαδειακός 2-1

Ανέτρεψε τον Λεβαδειακό η Ξάνθη.

Η ακριτική ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη και έκανε ολική επαναφορά (πρώτη της για φέτος) κόντρα στους Βοιωτούς που προηγήθηκαν στο 30’ στα Πηγάδια με τον Γιουσούφ και παρά την κακή εμφάνιση του συνήθη ύποπτου, Γέντρισεκ επικράτησε 2-1.

Ο Ντε Λούκας έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση στο 57’ με ωραίο σουτ και ο Φασίδης στο 64’ έπειτα από γύρισμα του πολύ δραστήριου Ντουρίτσκοβιτς ολοκλήρωσε την ανατροπή. Τους 27 βαθμούς έφτασε η ομάδα του Ράσταβατς, πιάνοντας τον Πανιώνιο, που έχασε από τον ΠΑΣ.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr