Λυμπεράκη: Μελαγχολική καληνύχτα στους συνταξιούχους και τις συντάξεις

Αναλυτικά η κυρία Λυμπεράκη αναφέρει στην τοποθέτησή της «Το υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων παραμένει ακέφαλο και η ηγεσία του ΙΚΑ είτε παραιτήθηκε για να είναι υποψήφια είτε επιχειρηματολογεί για την ανατροπή του. Μπορεί σήμερα να συνεδρίασε η Επιτροπή για το Ασφαλιστικό, με σκοπό να τεθούν προς συζήτηση τα διαχρονικά προβλήματα του συστήματος, αλλά αν οι ‘Σοφοί’ κοιτάξουν έξω από την αίθουσα που συνεδρίασαν θα διαπιστώσουν ανύπαρκτους υπουργούς, γενικούς γραμματείς και διοικητές δημόσιων οργανισμών που ασχολούνται με τα εκλογικά», καταγγέλλει η βουλευτής του Ποταμιού.

Όπως παρατηρεί η κυρία Λυμπεράκη, ο υπηρεσιακός Υπουργός, αρεοπαγίτης και ποιητής Δ. Μουστάκας έχει, εκτός από τις συντάξεις, να ασχοληθεί με τις Σκουριές, μετακινήσεις και όλα τα λοιπά εκλογικά που δεν σηκώνουν αναβολή.

Η κυρία Λυμπεράκη υπογραμμίζει επίσης πως «ο αναπληρωτής ή υφυπουργός για τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις δεν υπάρχει -για πρώτη φορά από την δεκαετία του '80- αφού δεν ορίστηκε αναπληρωτής του κ. Χαϊκάλη, όπως επίσης και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, γιατί ο (μονίμως παραιτούμενος) κ. Γ.Ρωμανιάς τελικά παραιτήθηκε προκειμένου να μετακομίσει από τον κ. Καμμένο στον κ. Λαφαζάνη, σημειώνει η ίδια και τονίζει πως δεν υπάρχει ούτε Διοικητής του ΙΚΑ γιατί ο κ. Γ. Θεωνάς παραιτήθηκε προκειμένου να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο υποδιοικητής του ΙΚΑ κ. Γ.Δούκας υπάρχει και δεν παραιτήθηκε, όμως αντί να διαχειρίζεται το ΙΚΑ, κοιτάει πώς να το… ανατρέψει, αφού είναι βασικός ομιλητής σε εκδήλωση για την ‘πάλη του συνδικαλιστικού κινήματος για την ανατροπή των νέων ανατροπών’ (sic) που οργανώνει το συνδικαλιστικό που πρόσκειται στον κ. Λαφαζάνη».

«Μια μελαγχολική Αριστερή Καληνύχτα στους συνταξιούχους και τις συντάξεις…», καταλήγει η κυρία Λυμπεράκη.
Πηγή: skai.gr