Κλείσιμο

ΔΗΜΑΡ: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Νίκη Φούντα - Διαψεύδει ο Θωμάς Ψύρρας

Την ανεξαρτητοποίησή της από τη ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε λίγο πριν την δεύτερη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Νίκη Φούντα, ενώ ο Θωμάς Ψύρρας διέψευσε κατηγορηματικά ότι ανεξαρτητοποιείται. Οι δυο βουλευτές ψήφισαν "παρών" κατά την ψηφοφορία, με τη Νίκη Φούντα να δηλώνει νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, ότι έχει ταχθεί τόσο κατά του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΔ.

Με την ανεξαρτητοποιήση της κ. Φούντα η ΔΗΜΑΡ μένει με εννέα βουλευτές, και δεν διαθέτει πλέον Κοινοβουλευτική Ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οδεύει προς Το Ποτάμι. 

«Η πολιτική στάση και θεώρηση της βουλευτού διαφοροποιείται σημαντικά, πάνω από έναν χρόνο τώρα, από την κεντρική γραμμή του κόμματος και πλέον δεν υπάρχουν πολλά σημεία ταύτισης. Πρόκειται για μία δύσκολη, αλλά αναγκαία απόφαση για λόγους πολιτικής και προσωπικής συνέπειας» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της βουλευτού που εκδόθηκε πριν λίγα λεπτά.

«Η βουλευτής εύχεται κάθε επιτυχία όσον αφορά στις μελλοντικές επιδιώξεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε έναν πολιτικό χώρο που με πολύ σεβασμό και η ίδια, με όλες της τις δυνάμεις, υπηρέτησε στην παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η ανεξαρτητοποίηση της είναι άλλο θέμα, η κ. Φούντα επιλέγει τον δρόμο της» σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Μαχαίρας.
Πηγή: skai.gr