Άνοιγμα στους «11» του ΠΑΣΟΚ από τον Θ. Μαργαρίτη

Άνοιγμα στους «11» του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Θεόδωρος Μαργαρίτης, στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος παρατήρησε ότι τις μέρες που γινόταν το συνέδριο του κόμματός του, τα 11 στελέχη του ΠΑΣΟΚ έθεσαν κάποια ζητήματα.

«Δε θέλω να παρέμβω στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, αλλά έχω τη γνώμη ότι αυτή η κινητικότητα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαργαρίτης.

Σημειώνεται ότι με επιστολή που απέστειλαν στον Ευάγγελο Βενιζέλο οι βουλευτές Φ. Σαχινίδης, Θ. Μωραΐτης και Γ. Ντόλιος και εννέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής (Α. Κελεπούρης, Β. Κίτσιος, Α. Μακρυπίδης, Στ. Ξεκαλάκης, Μ. Όθωνας, Αφροδίτη Παπαθανάση, Γ. Πεταλωτής, Κ. Τάτσης) ζητούν να συγκληθεί άμεσα η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή προκειμένου να συζητηθούν όλα τα κρίσιμα και σοβαρά θέματα του Κινήματος και της χώρας.

Στην επιστολή δεν προσδιορίζεται ποια είναι τα ζητήματα αυτά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες προτίθενται να θέσουν ζήτημα για τη στρατηγική συμμαχιών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και για τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην Κίνηση των «58».

Στον αντίποδα, στην ανάγκη συγκρότησης ενός τρίτου πόλου πέραν της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, επέμεινε ο Σπύρος Λυκούδης στον απόηχο του συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ, αλλά και της Κίνησης των «58».


Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ