Κλείσιμο

Χώρισε και η Bebe Rexha μετά από 3 χρόνια σχέσης – Ο σύντροφός της ήταν επικριτικός για τα κιλά της

Η Rexha έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματά της με την εικόνα του σώματός της

Η Bebe Rexha επιβεβαίωσε το τέλος της τριετούς σχέσης της με τον φίλο της, Keyan Safyari, δύο εβδομάδες αφότου μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μηνύματα στα οποία φέρεται να την επέκρινε για την αύξηση του βάρους της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)

Ενώ εμφανιζόταν σε συναυλία στις 28 Ιουλίου στο Λονδίνο, η σταρ προλόγισε το τραγούδι της «Atmosphere», λέγοντας στο κοινό: «Τώρα μόλις πέρασα έναν χωρισμό, οπότε μπορεί να γίνω λίγο συναισθηματική, γι’ αυτό πρέπει να με βοηθήσετε εδώ», σύμφωνα με το E! Online.

Οι στίχοι του τραγουδιού, οι οποίοι περιγράφουν την εγκατάλειψη από έναν εραστή, αναφέρουν, μεταξύ άλλων: «Και δεν μπορώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου που χάθηκα στην υπόσχεσή σου… Και δεν μπορώ να σε κατηγορήσω που έφυγες».

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, ένας θαυμαστής της κρατούσε ένα πανό που έγραφε «You are enough» (Είσαι αρκετή), ενώ η Rexha σκούπιζε τα δάκρυά της. Η ίδια ενημέρωσε τους θαυμαστές της για τα σχέδιά της να επισκεφθεί το εμβληματικό νυχτερινό κέντρο, Heaven, του Λονδίνου μετά την εμφάνιση εκείνης της βραδιάς. «Θα είμαι στο Heaven απόψε διασκεδάζοντας και ψάχνοντας για έναν νέο φίλο», είπε από τη σκηνή. «Δεν ξέρω γιατί θα έψαχνα για νέο φίλο σε ένα γκέι κλαμπ, αλλά ξέρετε… ». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)

Η είδηση του χωρισμού της έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η Rexha μοιράστηκε ένα screenshot ενός μηνύματος που -φαινομενικά- είχε στείλει ο Safyari, ένας 39χρονος κινηματογραφιστής από το Λος Άντζελες, στο οποίο προφανώς ασκούσε κριτική στην πρόσφατη αύξηση του βάρους της.

Το μήνυμα μοιράστηκε αρχικά στο Instagram Story της Rexha, αλλά στη συνέχεια αφαιρέθηκε. Το μήνυμα ξεκινούσε με τον αποστολέα να λέει στην τραγουδίστρια-τραγουδοποιό ότι είναι «όμορφη» και «αγαπημένη» του. Και συνέχιζε: «Αλλά πάντα έλεγα ότι θα είμαι ειλικρινής μαζί σου και το πρόσωπό σου άλλαζε. Επειδή νοιάζομαι, θα προτιμούσες να σου έλεγα ψέματα; Πήρες 35 κιλά. Να προσποιηθώ ότι δεν συνέβη και ότι είναι εντάξει…». 

Η Rexha έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματά της με την εικόνα του σώματός της, γράφοντας στο Twitter τον Απρίλιο: «Πάντα πάλευα με το βάρος μου». 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)

Πηγή: skai.gr