Χώρισε η Ντέμι Μουρ με τον σεφ φίλο της – Η σχέση δεν κράτησε ούτε ένα χρόνο…

Τον Ιούνιο του 2022, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε στον κόσμο το ειδύλλιό τους στο Instagram

Λιγότερο από ένα χρόνο από τότε που άρχισαν να βγαίνουν, η Ντέμι Μουρ και ο Daniel Humm χώρισαν, σύμφωνα με το «Us Weekly». Μόλις τρεις ημέρες, αφότου η ηθοποιός γιόρτασε τα 60ά γενέθλιά της, είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση του χωρισμού της από τον Humm, έναν Ελβετό σεφ και ιδιοκτήτη εστιατορίου.

Τον Ιούνιο του 2022, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε στον κόσμο το ειδύλλιό τους στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους στις Βερσαλλίες. Η ηθοποιός φέρεται να έβλεπε κρυφά τον Humm για μερικούς μήνες από τα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με το «Page Six».

«Ο Ντάνιελ δουλεύει πολλές ώρες στο εστιατόριό του, το Eleven Madison Park, αλλά εξακολουθούν να βρίσκουν συχνά χρόνο για να τον συνοδεύει η Ντέμι για ρομαντικά δείπνα εκεί», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του πρώην πλέον ζευγαριού. 

Η Ντέμι Μουρ έχει βγει στο παρελθόν με τους Masha Mandzuka, Sean Friday, Oliver Whitcomb και Leonardo DiCaprio. Από το 2005 έως το 2013, ήταν παντρεμένη με τον Ashton Kutcher.

Ο Ντάνι βγήκε για τελευταία φορά με την Laurene Powell Jobs, την πλούσια χήρα του Steve Jobs, το 2019. Επιπλέον, από το 1987 έως το 2000, η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Bruce Willis και έχουν τρεις κόρες. 

Η οικογένεια του Μπρους ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι θα σταματήσει τις παραστάσεις λόγω της διάγνωσής του με αφασία, μια πάθηση που επηρεάζει την ικανότητα του πάσχοντος να μιλάει και να κατανοεί τη γλώσσα.

«Προς τους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψαν.

Πηγή: skai.gr