Γενέθλια για την Ντέμι Μουρ – Εξηντάρα…. αλλά κορμάρα! – «Νιώθω πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ»

«Δεν μου αρέσει να προσδιορίζομαι από έναν αριθμό, αλλά από τις εμπειρίες μου», αναφέρει η διάσημη ηθοποιός 

Η Ντέμι Μουρ έχει αφήσει το στίγμα της. Ξύρισε το κεφάλι της, έμαθε να κάνει push-up με το ένα χέρι, αγωνίστηκε για ισότιμες αμοιβές στο Χόλιγουντ και αποκάλυψε την ψυχή της σε ένα μπεστ σέλερ. Σήμερα, που γιορτάζει τα 60ά γενέθλιά της, η ίδια νιώθει πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ. 

Μάλιστα, τους καλοκαιρινούς μήνες η ηθοποιός σχεδίασε μια συλλογή μαγιό για γνωστή εταιρεία, για όλους τους σωματότυπους και για κάθε ηλικία. 

«Πρόκειται για την αλλαγή αυτής της ιδέας ότι οι γυναίκες γίνονται λιγότερο επιθυμητές όσο μεγαλώνουμε. Μας αρέσει να αισθανόμαστε σέξι, ανεξάρτητα από την ηλικία μας», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται, πραγματικά, ότι αγαπάει τον εαυτό της. Στο ερώτημα για το πώς αισθάνεται που μεγαλώνει ήταν απόλυτα ειλικρινής. «Δεν μου αρέσει να προσδιορίζομαι από έναν αριθμό, αλλά από τις εμπειρίες μου. Μπαίνεις στα 59 και σκέφτεσαι ήδη: "Λοιπόν, θα γίνω 60". Είναι πολύ απελευθερωτικό. Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60, κατά κάποιον τρόπο, φαινόταν να έχει ήδη παραιτηθεί από το ότι είναι γριά. Εγώ όμως νιώθω, από πολλές απόψεις, πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ».

Γενέθλια για την Ντέμι Μουρ

Ένα από τα πράγματα που ακόμη και σήμερα η Μουρ δεν μπορεί να συνηθίσει, είναι να ακούει το όνομά της και τη λέξη είδωλο στην ίδια πρόταση.

«Το να το ακούς αυτό σε σχέση με τον εαυτό σου μοιάζει λίγο εξωπραγματικό», λέει. «Αισθάνομαι κολακευμένη, αν και δεν μου ταιριάζει, αλλά μου αρέσει. Για εμένα, αυτό που πάντα σήμαινε ένα είδωλο είναι κάποιος, που άνοιξε έναν δρόμο και σημάδεψε κάτι που συγκίνησε τους ανθρώπους ή είχε αντίκτυπο που ήταν θετικός. Και από αυτή την άποψη, αισθάνομαι πολύ περήφανη που με κατατάσσουν σε μια κατηγορία που θα σχετίζεται με αυτό».

Όσον αφορά στην αίσθηση του στυλ της, η σταρ του κινηματογράφου παραδέχεται ότι ενώ της αρέσει να φοράει τα «καλά» της, στο σπίτι με τις φόρμες της είναι εκεί που λάμπει… 

«Εκτιμώ τη μόδα και έχω μια σχέση με σχεδιαστές, που σέβομαι και θαυμάζω. Ωστόσο, εξακολουθώ να αισθάνομαι σαν ένα μικρό παιδί, που ντύνεται και του αρέσει πραγματικά να είναι άνετο και να φοράει φαρδιά ρούχα».

Τέλος, η Ντέμι Μουρ παραδέχτηκε ότι τα κορίτσια της τη συμβουλεύουν για το ντύσιμό της και τα θεωρεί «δασκάλες» της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Πηγή: skai.gr