Selena Gomez: Χρησιμοποιεί φίλτρο στο TikTok εμπνευσμένο από την Bella Hadid -Μακάρι να ήμουν τόσο όμορφη

Η Hadid εξακολουθεί να μην ακολουθεί την Γκόμεζ στα social media, αν και η ηθοποιός ακολουθεί την ίδια και την αδελφή της, Gigi Hadid

Η Σελίνα Γκόμεζ αποκάλεσε την Bella Hadid «girl crush», δηλαδή «η καψούρα» της, και έβαλε «τέλος» στις φήμες περί διαμάχης μεταξύ τους. 

Η Γκόμεζ «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram Story και το TikTok της, εκθειάζοντας την Bella Hadid. Στο πρώτο βίντεο, η ηθοποιός και μουσικός αναδημοσίευσε ένα βίντεο που δημιούργησε στο TikTok, όπου κάνει lip-syncing σε ένα viral ηχητικό απόσπασμα της Hadid που λέει: «Το όνομά μου είναι Bella Hadid». Στην ανάρτηση έγραψε: «Μακάρι να ήμουν τόσο όμορφη όσο η Bella Hadid».

Στη συνέχεια, στο δεύτερο βίντεο, η Σελίνα έβγαλε το φίλτρο και ανέφερε: «Αντίθετα, αυτή είμαι εγώ. Επίσης, χρειάζομαι ένα ρολό για χνούδια παιδιά...», κάνοντας πλάκα με τις τρίχες στο μαύρο πουλόβερ της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Όλα αυτά συμβαίνουν χρόνια αφότου οι δύο τους «πυροδότησαν» φήμες «βεντέτας» για το αμοιβαίο following και unfollowing της άλλης, όταν η Σελίνα Γκόμεζ άρχισε να βγαίνει με τον πρώην φίλο της Hadid, The Weeknd. Η Hadid εξακολουθεί να μην ακολουθεί την Γκόμεζ στα social media, αν και η ηθοποιός ακολουθεί την ίδια και την αδελφή της, Gigi Hadid.

Η Σελίνα Γκόμεζ

Η Σελίνα Γκόμεζ και η Bella Hadid

Πηγή: skai.gr