Maisie Williams: Η «Άρια Σταρκ» από το «Game of Thrones» αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε από την ηλικία των 8 ετών

Η Maisie έπρεπε να ξεπεράσει τους αγώνες με την ταυτότητά της, το άγχος και να παλέψει με θέματα ψυχικής υγείας από τότε που ήταν παιδί

Μία από τις ηθοποιούς του «Game of Thrones«, γνωστή ως «Άρια Σταρκ», η Maisie Williams, αποκάλυψε για πρώτη φορά την κακοποίησή της από τον πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των 8 ετών. 

Η 25χρονη ηθοποιός, που πήρε το ρόλο όταν ήταν μόλις 12 ετών στην επιτυχημένη σειρά, μίλησε με ειλικρίνεια για το πόσο δύσκολο ήταν το ξεκίνημά της στη ζωή.

Η Maisie έπρεπε να ξεπεράσει τους αγώνες με την ταυτότητά της, το άγχος και να παλέψει με θέματα ψυχικής υγείας από τότε που ήταν παιδί.

Μιλώντας στο podcast του Steven Barlett, «Diary of a CEO», η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι όλα βγήκαν στην επιφάνεια, αφού την πήγε στην αίθουσα προσωπικού στο σχολείο ένας ανήσυχος δάσκαλος.

Η Βρετανίδα ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει ξεκινήσει διαλογισμό και θεραπεία για να βρει την άκρη του νήματος στους προσωπικούς αγώνες που δίνει.

«Είχα μια τραυματική σχέση με τον πατέρα μου και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου παλεύω με τον ύπνο», είπε στην εκπομπή, ξεσπώντας σε λυγμούς. 

«Όταν ήμουν, περίπου, οκτώ ετών, πραγματικά πάλευα. Είχε φτάσει στο αποκορύφωμά του και όταν ήμουν στο σχολείο με πήγε ένας δάσκαλος στην αίθουσα προσωπικού. Με ρώτησε αν έτρωγα πρωινό και απάντησα όχι. 

Η μητέρα μου ήρθε στο σχολείο και με πήρε. Ήταν η πρώτη φορά που όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές και ήταν η πρώτη φορά που τα πράγματα ήταν στο τραπέζι. Είχα κατηχηθεί κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω ότι γι' αυτό έχω εμμονή με τις αιρέσεις! Ο κόσμος μου αναποδογύρισε», είπε η ηθοποιός με αφοπλιστική ειλικρίνεια. 

Για χρόνια ηθοποιός, όπως αποκάλυψε, κατηγορούσε τον εαυτό της για όσα είχαν συμβεί. «Θα μπορούσε να γίνει ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ», είπε. 

Και συνέχισε: «Κοίταζα γύρω μου τα άλλα παιδιά και έβλεπα τη χαρά και έλεγα "πότε θα έρθει αυτό για μένα;". Είχα την αίσθηση της… καταστροφής ως παιδί και δεν ήξερα πώς να την εξαφανίσω». 

Η ηθοποιός έχει συνειδητοποίησει πλέον τη σοβαρότητα της κατάστασης. «Για να είμαι ειλικρινής, το σκέφτηκα πολύ αυτό. Δεν φταίω εγώ που μου συνέβησαν αυτά τα άσχημα πράγματα, όταν ήμουν παιδί. Νόμιζα ότι έτσι ήταν», πρόσθεσε η ίδια. 

 
 

Πηγή: skai.gr