Κάρα Ντελεβίν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στο Παρίσι μετά τα δημοσιεύματα για την υγεία της

Το μοντέλο και ακτιβίστρια, Κάρα Ντελεβίν, εθεάθη στη γαλλική πρωτεύουσα και ήταν παρούσα στο πάρτι για την παρουσίαση της συλλογής «Cara Loves Karl» κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας. Πριν από λίγες ημέρες στην αντίστοιχη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη δεν παρευρέθηκε και μάλιστα κυκλοφόρησε βίντεο από το αεροδρόμιο προκαλώντας την έντονη ανησυχία για την υγεία της.

Η Κάρα συνεργάζεται με τον οίκο Λάγκερφελντ σε μια συλλογή από βιώσιμα υλικά. Στην εκδήλωση φόρεσε ένα oversized σακάκι σμόκιν με μια ζώνη που έγραφε το όνομα του εμβληματικού σχεδιαστή περασμένη γύρω από τον λαιμό της και μία αντίστοιχη στη μέση της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλές καστόρινες μαύρες μπότες.

Η εντυπωσιακή συλλογή παρουσιάστηκε στις 8 Σεπτεμβρίου γιορτάζοντας τη φιλία του Λάγκερφελντ με το μοντέλο καθώς και την κοινή τους φιλοσοφία. «Πιστεύω ότι ο Kαρλ θα ήταν πραγματικά περήφανος για αυτό που δημιουργήσαμε και για τον τρόπο που το δημιουργήσαμε - χωρίς να ορίζουμε ποιος πρέπει να φοράει τα κομμάτια», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Ντελεβίν.

Νωρίτερα στην προσωπική της σελίδα στο Instagram μοιράστηκε μία άλλη ξεχωριστή εμφάνιση από τη συλλογή. Φόρεσε ένα κομψό μαύρο σακάκι με ασορτί παντελόνι και μυτερές κλασσικές γόβες, γράφοντας στη λεζάντα: «Cara❤️karl».

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΠΑΡΙΣΙ