Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν κάλεσε ούτε τη μητέρα της στο γάμο!

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, Τζέισον Αλεξάντερ, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη για μόλις 55 ώρες, συνελήφθη έξω από το σπίτι της, καθώς προσπάθησε να διαλύσει τον γάμο 

Μπορεί η ποπ σταρ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, να κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της και να παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της, Σαμ Ασγκάρι, αλλά σε αυτό τον γάμο δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα!

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, Τζέισον Αλεξάντερ, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη για μόλις 55 ώρες, συνελήφθη έξω από το σπίτι της, καθώς προσπάθησε να διαλύσει τον γάμο.

Σε σημερινό ρεπορτάζ του το «Page Six» αποκαλύπτει ότι η μητέρα της τραγουδίστριας συνεχάρη την ποπ σταρ για τον γάμο της, αν και η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έλαβε προσκλητήριο. 

«Φαίνεσαι λαμπερή και τόσο ευτυχισμένη!», σχολίασε η μητέρα της στο Instagram της κόρης της, την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις φωτογραφίες από την τελετή στο σπίτι της νύφης στην Καλιφόρνια. «Ο γάμος σας είναι ο γάμος των ονείρων! Είμαι τόσο ευτυχισμένη για εσάς! Σας αγαπώ», έγραψε η ίδια. 

Η 40χρονη Μπρίτνεϊ δεν προσκάλεσε στον γάμο της την 67χρονη μητέρα της, Λιν, αλλά, όπως ήταν αναμενόμενο, ούτε τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, μετά τη διαμάχη τους για την αμφιλεγόμενη κηδεμονία της, η οποία έληξε τον Νοέμβριο του 2021, σχεδόν, μετά από 14 χρόνια. Ούτε και η αδερφή της ήταν καλεσμένη στο «μυστήριο», παρά μονάχα ο αδερφός της, ο οποίος αν και κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο προσκλητήριο, δεν έδωσε το παρών στον γάμο. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους της βρέθηκαν πολλά επώνυμα πρόσωπα, όπως η Μαντόνα, η Πάρις και η Κάθι Χίλτον, η Ντρου Μπάριμορ, η Σελένα Γκόμεζ, ο Έλληνας κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, η Μαρία Μενούνος, αλλά και η Ντονατέλα Βερσάτσε, η οποία και επιμελήθηκε τον σχεδιασμό του νυφικού της.

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016, στα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του «Slumber Party». «Ήμουν ενθουσιασμένος που θα γνώριζα μία από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών»,  είχε δηλώσει ο Ασγκάρι.«Ένιωθα πεταλούδες στο στομάχι». Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι εκείνος «έσπασε τον πάγο» ανάμεσά τους και στην προσπάθειά του αυτή, παραλίγο να τα καταστρέψει όλα.

«Εκείνη είπε: “Γεια, είμαι η Μπρίτνεϊ” και της είπα “Συγγνώμη, πώς σε είπαμε;” Προσπάθησα να είμαι αστείος. Δεν νομίζω ότι το κατάλαβε κανείς», εξομολογήθηκε ο Ασγκάρι. Για καλή του τύχη, η Σπίαρς είδε πίσω από αυτό το ατυχές αστείο, τον έρωτα της ζωής της. Ξεκινώντας από μία συζήτηση για το σούσι και το καλό φαγητό, οι δυο τους έγιναν ο ένας το στήριγμα του άλλου.

Στη γνωστή δικαστική διένεξη με τον πατέρα της, η μητέρα της ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ καμία ανάμειξη, ωστόσο η ποπ τραγουδίστρια τον Νοέμβριο του 2021, με μία ανάρτησή της στο Instagram, την θεωρούσε εξίσου υπεύθυνη για την «τοξική» κατάσταση που ζούσε. 

Πηγή: skai.gr