Κλείσιμο

Βουλευτής Κελέτσης: Βγήκα θετικός στον κορωνοϊό, με τη βοήθεια του Θεού θα κερδίσω τη μάχη

Θετικός στον κορωνοϊό βγήκε ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης όπως ενημέρωσε επίσημα μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Πριν τρεις μέρες ο κ. Κελέτσης είχε παραστεί σε εκπομπή του καναλιού της Βουλής και γι' αυτό τέθηκαν προληπτικά σε καραντίνα υπάλληλοι

«Μετά την εκδήλωση κρούσματος Κορωνοιού στο γραφείο μου στην Αλεξανδρούπολη (που συνδέεται με ήδη καταγεγραμμένο κρούσμα στο Πειραματικό Σχολείο της πόλης) υποβλήθηκα κι εγώ σε τεστ μοριακού ελέγχου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής και τον ΕΟΔΥ το οποίο υπήρξε θετικό, χωρίς να έχω καθόλου συμπτώματα.Αυτονόητα ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών και τέθηκα σε καραντίνα. Με την βοήθεια του Θεού, τις προσευχές σας και την αγάπη σας είμαι βέβαιος πως θα κερδίσω κι αυτή τη μάχη. Ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών!» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής ψήφισε την Κυριακή στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολική ψήφο και δεν ήταν στην Ολομέλεια, αλλά επειδή πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε χώρους συγκεκριμένης υπηρεσίας του Κοινοβουλίου μετά την ιχνηλάτηση τέθηκαν προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό αρκετοί υπάλληλοι της.

Πηγή: skai.gr