Κλείσιμο

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ προσέφερε 10 απεικονιστές φλεβών στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ»

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ένωσαν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο. 

Εκ μέρους του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, κ. Ιωάννης Σπανολιός προσέφερε στην Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη 10 απεικονιστές φλεβών, προκειμένου να ενισχύσει το έργο της Ογκολογικής Μονάδας.

Σκοπός της προσφοράς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι, να μη πονέσει ξανά κανένα παιδί με καρκίνο στην προσπάθεια του Νοσηλευτή να βρει τη φλέβα για τις θεραπείες του. 

Τα χρήματα με τα οποία αγοράστηκαν οι ανιχνευτές φλεβών προήλθαν από μέρος των εσόδων, από τις πωλήσεις του βιβλίου «Αλέξανδρος: Να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος» της Ματίνας Κυριάκου, που είχαν προσφερθεί στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τον συγκεκριμένο σκοπό. 

Στην τελετή παράδοσης των απεικονιστών φλεβών που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας ΠΑΙΔΩΝ «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», παρόντες, εκτός από την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ», ήταν και ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», κ. Εμμανουήλ Παπασάββας καθώς και η κ. Ματίνα Κυριάκου, η συγγραφέας του βιβλίου και μητέρα του Αλέξανδρου, που προσέφερε τα δικαιώματα του βιβλίου, με σκοπό να ανακουφιστεί ο πόνος των παιδιών
 

Πηγή: skai.gr