Νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος που αγνοούνταν στο Μάτι

Νεκρό είναι το 13χρονο αγόρι που αγνοούνταν στο Μάτι από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η καταστροφική πυρκαγιά έφτασε στον οικισμό.

Το Χαμόγελο του Παιδιού, που νωρίτερα είχε εκδώσει συναγερμό για τον Δημήτρη Αλεξόπουλο, ανακοίνωσε πως ενημερώθηκε από την μητέρα του ότι το άτυχο παιδί ταυτοποιήθηκε ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας.

Η οργάνωση επισημαίνει πως εξαρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι επρόκειτο για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση, «καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο».

Η τραγική κατάληξη της έρευνας για τον Δημήτρη Αλεξόπουλο έρχεται λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως και τα δύο 9χρονο δίδυμα κορίτσια της οικογένειας Φιλιππόπουλου έχασαν την ζωή τους στην φωτιά, μαζί με τον παππού και την γιαγιά τους.

Σε τουλάχιστον 88 ανέρχονται οι νεκροί της πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική, ενώ αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των αγνοούμενων.

Σύμφωνα με τα όσα είναι έως τώρα γνωστά, τουλάχιστον 10 παιδιά έχασαν την ζωή τους στην φωτιά, αν και ο αριθμός μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Η διαδικασία ταυτοποίησης των πτωμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χθες Παρασκευή ολοκληρώθηκαν οι νεκροψίες - νεκροτομές.
Πηγή: skai.gr