Κομμάτια από αλουμίνιο στο σώμα της Αμερικανίδας – θύματος του εκρηκτικού μηχανισμού στην Οία

Κομμάτια αλουμινίου, χαρτιά και άλλα ξένα σώματα εντόπισαν οι γιατροί στο κορμί της άτυχης Αμερικανίδας που τραυματίστηκε σοβαρά από τον εκρηκτικό μηχανισμό που πέταξαν ασυνείδητοι δίκην "βαρελότου" στην Οία της Σαντορίνης. Η γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τον διευθυντή της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Μανούσο Χριστοδουλάκη να εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή, αλλά να διευκρινίζει ότι η γυναίκα δεν έχει διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο.

Ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε ότι η γυναίκα είναι σε καταστολή, έχει ρήξη εντέρου και περιτονίτιδα, μεγάλα τραύματα στον αριστερό γλουτό και αριστερή κοιλιακή χώρα και πολλαπλά τραύματα, που προκλήθηκαν από άμεση πλήξη λόγω της εγγύτητας της έκρηξης του μηχανισμού, που ήταν γεμάτος εκρηκτική ύλη.

Σε τρεις νέες συλλήψεις, ενός 28χρονου, ενός 24χρονου και ενός 16χρονου για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης στην εκκλησία της Οίας προχώρησε την Τρίτη η αστυνομία Θήρας. Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει δυο Έλληνες, ηλικίας 34 και 23 ετών. 
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ