Λονδίνο: Ανανέωση της ταξιδιωτικής σύστασης για την Ελλάδα με αναφορά στις τράπεζες

Σε ανανέωση της ταξιδιωτικής σύστασης προς τους Βρετανούς επισκέπτες της Ελλάδας προέβη το Φόρεϊν Όφις το απόγευμα της Κυριακής, με την προσθήκη δύο προτάσεων.

«Οι επισκέπτες στην Ελλάδα πρέπει να είναι ενήμεροι ότι τραπεζικές υπηρεσίες –συμπεριλαμβανομένων πληρωμών με πιστωτικές κάρτες και ανεφοδιασμού ΑΤΜ- σε όλη την Ελλάδα θα μπορούσαν δυνητικά να περιοριστούν με μικρή πρότερη ενημέρωση», αναφέρει αρχικά η ανανεωμένη ταξιδιωτική σύσταση.

«Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά ευρώ σε ρευστό για κάλυψη εκτάκτων καταστάσεων, απρόβλεπτων περιστάσεων και απρόσμενων καθυστερήσεων», προσθέτει το Φόρεϊν Όφις.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει εξετάσει μέτρα παροχής βοήθειας σε Βρετανούς υπηκόους που βρίσκονται στην Ελλάδα σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία.

Η προηγούμενη
ανανέωση της ταξιδιωτικής σύστασης για την Ελλάδα από το Φόρεϊν Όφις είχε γίνει στις αρχές Μαΐου με την επισήμανση οι επισκέπτες να έχουν πολλαπλές μεθόδους πληρωμής μαζί τους.

Ταξιδιωτικές οδηγίες, στις οποίες επισημαίνουν στους πολίτες τους που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα να έχουν στη διάθεσή τους μετρητά εξέδωσαν το Βέλγιο και η Γερμανία.


Πηγή: Θανάσης Γκαβός, Λονδίνο - skai.gr