Survivor: Τσακωμός ανάμεσα σε Βρισηίδα Ανδριώτου και Ασημίνα: Να παίζεις με βάση τους κανόνες

Μια κίνηση της παίκτριας των Μαχητών έκανε έξαλλο το 25χρονο μοντέλο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας.

«Άναψαν τα αίματα» κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας στον Άγιο Δομίνικο.

Σε μια αψιμαχία που ξεκίνησε από τη δεύτερη κιόλας μονομαχία της ημέρας, ανάμεσα σε Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Σοφιάνα Αβραμάκη, οι δύο αντίπαλες παίκτριες αντάλλαξαν βρισιές μεταξύ τους, με αφορμή την κίνηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου να κατεβάσει τη μάσκα που κάλυπτε τα μάτια της. 

Στη συνέχεια, δεν αρκέστηκαν μόνο στα λόγια οι παίκτριες καθώς και οι δύο ανέβασαν για τα καλά τους τόνους και λίγο έλειψε να… πιαστούν στα χέρια, αλλά η παρέμβαση των ψυχραιμότερων κατεύνασε κάπως τα πνεύματα, με τον Γιάννη Τσολάκη να απομακρύνει την παίκτρια των Μαχητών. 

 

Όταν οι δύο παίκτριες κλήθηκαν στο τέλος του αγωνίσματος να σχολιάσουν το τί συνέβη, η νεαρή ποδοσφαιρίστρια εξήγησε τη θέση της, με τη Βρισηίδα να την κοιτάζει εμφανώς απορημένη και στο τέλος να απαντάει με ένα «ουδέν σχόλιο». 

 Στη συνέχεια, καθεμία από την παραλία της έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις για το συμβάν, με τη μεν παίκτρια των Διασήμων να λέει -μεταξύ άλλων- ότι οι Μαχητές δε σέβονται καθόλου την ίδια και την ομάδα της και, από την άλλη την 22χρονη αθλήτρια να τονίζει ότι τα νεύρα των Κόκκινων οφείλονται στις δύο σερί ήττες στα αγωνίσματα ασυλίας. 

Κάπου εκεί δόθηκε τέλος, προς το παρόν, στην κόντρα που άναψε ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Πηγή: skai.gr