Lenny Kravitz: Εμφανίζεται γυμνός στο νέο του βίντεο κλιπ

Το «TK421» είναι ένα από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το νέο του άλμπουμ «Blue Electric Light», που θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου 2024

Ο Lenny Kravitz κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο κλιπ για το single του «TK421», το οποίο είναι μια ωδή στους κοιλιακούς, ένας φόρος τιμής στη σεξουαλικότητα και σίγουρα δεν είναι κατάλληλο για τη… δουλειά! 

Η πλοκή: Καθώς το πρωινό φως μπαίνει από τα παράθυρα του μπουντουάρ του, αυτός γυρνάει -εντελώς- γυμνός για να ξεκινήσει τη μέρα του. Όχι πριν, φυσικά, «καλωσορίσει» την ημέρα σκίζοντας τις κουρτίνες και χαρίζοντας στα δέντρα μια… ολόσωμη θέα της ανδρικής του μορφής. (Δεν φαίνεται η αντίδραση του κηπουρού).

Τι μέρα είναι σήμερα; Ποιος νοιάζεται, σκέφτεται, μάλλον, ο Kravitz. Είναι μια σέξι μέρα επειδή είμαι εδώ. Στη συνέχεια, το βίντεο μας αποκαλύπτει την καθημερινή του ρουτίνα, η οποία περιλαμβάνει ντους, ένα τσιγάρο, καλό βούρτσισμα των δοντιών και παιχνίδια στο κρεβάτι με τα… ρούχα του. 

Το «TK421» είναι ένα από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το νέο του άλμπουμ «Blue Electric Light», που θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου 2024. 
 

Πηγή: skai.gr