Πριν από λίγες ημέρες, η είδηση ότι γίνεται διαδικτυακός έρανος για να σωθεί ο Μίκι Ρουρκ από την αστεγία έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ένα αίσθημα θλίψης για την κατάσταση του άλλοτε ινδάλματος του Χόλιγουντ.
Ο έρανος με τίτλο «Βοηθήστε τον Μίκι Ρουρκ να μείνει στο σπίτι του», δημιουργήθηκε το Σαββατοκύριακο στην πλατφόρμα GoFundMe, με στόχο να συγκεντρωθούν 100.000 δολάρια, τα οποία χρωστάει ο διάσημος ηθοποιός στον σπιτονοικοκύρη του.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκαν πάνω από 60 χιλιάδες δολάρια. Σήμερα όμως, ο ίδιος ο Ρουρκ ξεκαθάρισε ότι δεν βρίσκεται αυτός πίσω από τον «ταπεινωτικό» έρανο και κάλεσε τον κόσμο να μην συνεισφέρει.
«Κάποιος δημιούργησε κάποιο ίδρυμα ή ταμείο για μένα, για να δωρίσει χρήματα, όπως σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, και αυτός δεν είμαι εγώ», είπε ο σταρ και υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός στους 488.000 ακολούθους του στο Instagram, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει ποιος βρίσκεται πίσω από την πρωτοβουλία.
«Ποτέ δεν θα ζητούσα χρήματα από ξένους, θαυμαστές ή οποιονδήποτε άλλο. Δεν είναι ο τρόπος μου. Ρωτήστε όποιον με γνωρίζει. Είναι ταπεινωτικό και πραγματικά ντροπιαστικό», πρόσθεσε o Ρουρκ στο βίντεο, κρατώντας αγκαλιά τον σκύλο του.
«Είμαι ευγνώμων για ό,τι έχω: έχω μια στέγη πάνω από το κεφάλι μου, έχω φαγητό, όλα είναι εντάξει», είπε εκτός των άλλων και πρόσθεσε: «Πάρτε τα χρήματά σας πίσω, σας παρακαλώ, δεν χρειάζομαι τα χρήματα κανενός και δεν θα το έκανα με αυτόν τον τρόπο, έχω μεγάλη περηφάνια».
Τέλος, ο διάσημος ηθοποιός τόνισε ότι θα μιλήσει με τον δικηγόρο του για να μάθει λεπτομέρειες για την υπόθεση.
- Ζελένσκι: Το εδαφικό το μεγαλύτερο εμπόδιο για τον τερματισμό του πολέμου - Συζητήσαμε «ορισμένες ιδέες» με τις ΗΠΑ
- Πρώτο δημόσιο κάλεσμα του γιου του έκπτωτου Σάχη του Ιράν: «Ξεκινήσετε όλοι μαζί να φωνάζετε συνθήματα»
- Καράκας και Ουάσιγκτον σε συνομιλίες, για εξαγωγή βενεζουελάνικου πετρελαίου στις ΗΠΑ
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.