ΗΠΑ: Εισέβαλε στο σπίτι της, την χτύπησε και η 87χρονη του πρόσφερε σνακ

Ο εισβολέας ήταν γνωστός στην γυναίκα - Όπως ανέφερε η ίδια της είχε κουρέψει παλιά το γκαζόν

Μια 87χρονη γυναίκα από το Μέιν των ΗΠΑ προσέφερε σνακ σε εισβολέα, που μπήκε στο σπίτι της ενώ κοιμόταν, προκειμένου να τον κρατήσει απασχολημένο, όπως δηλώνει η ίδια.

Η Marjorie Perkins δήλωσε στο CNN ότι ξύπνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Ιουλίου και βρήκε έναν άντρα να στέκεται «δίπλα στο κρεβάτι μου, χωρίς πουκάμισο, και ήταν σκοτεινά, και είπε, «Θα σε κόψω»». Πήδηξε από το κρεβάτι και πήρε μια καρέκλα, την οποία είπε ότι χρησιμοποιούσε ως ασπίδα.

«Συνέχισε να με χτυπά στον τοίχο, μου έκανε ένα μώλωπα στο μέτωπο και ένα στο μάγουλό μου», ανέφερε η ίδια.

Η επίθεση συνεχίστηκε, δήλωσε η Perkins, μέχρι που κουράστηκε. Η γυναίκα, ακολούθησε τον εισβολέα, ο οποίος δεν φορούσε παπούτσια, παντελόνι ή πουκάμισο, στην κουζίνα, ενώ του έλεγε να βγει έξω. Ο εισβολέας είπε τότε στην Perkins, ότι πεινούσε.

«Σταμάτησε στην κουζίνα δίπλα στον νεροχύτη και είπε ότι πεινούσε πολύ και ότι δεν είχε τίποτα να φάει εδώ και πολύ καιρό», είπε η ίδια.

Η 87χρονη ανέφερε ότι του πρόσφερε ένα «κουτί φυστικοβούτυρο και κράκερ μελιού» και δύο μανταρίνια, μαζί με άλλα σνακ, επικαλούμενη τη θητεία της ως δασκάλα για τη γρήγορη αντίδρασή της.

«Για να παραμείνει απασχολημένος, τι νομίζεις; Δίδαξα στο σχολείο (για) 35 χρόνια», δήλωσε η Perkins.

Η Perkins είπε ότι τηλεφώνησε στο 911 ενώ εκείνος έτρωγε. Όταν τελείωσε, ο ύποπτος φόρεσε το παντελόνι του και βγήκε από την πόρτα αλλά άφησε πίσω του τα παπούτσια, το πουκάμισο και το μαχαίρι του, σύμφωνα με την ίδια

Ο εισβολέας δεν είναι άγνωστος στην γυναίκα: Λέει ότι γνωρίζει μέλη της οικογένειάς του και ότι ως παιδί της είχε κουρέψει το γκαζόν έναντι αμοιβής.

Η αστυνομία σε ένα δελτίο τύπου δεν ταυτοποίησε τον ύποπτο ή το όνομα της γυναίκας η οποία περιγράφεται ως κάτοικος. Λέει ότι ο ύποπτος δεν είχε το μαχαίρι πάνω του όταν μπήκε στην κρεβατοκάμαρα της Perkins γύρω στις 2 τα ξημερώματα στις 26 Ιουλίου, λέγοντας ότι το «είχε αφήσει με τα υπάρχοντά του σε άλλο δωμάτιο». Η ανακοίνωση ανέφερε επίσης ότι η γυναίκα δεν έπαθε τίποτα κατά τη διάρκεια του περιστατικού και ο ύποπτος είχε εγκαταλείψει το σπίτι της πεζός, αφήνοντας πίσω του ένα ζευγάρι παπούτσια.

Η αστυνομία του Μπράνσγουικ λέει ότι εντόπισε έναν ανήλικο που ταίριαζε με την περιγραφή κατοίκου σε μια κοντινή κατοικία, όπου τέθηκε υπό κράτηση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό κέντρο ανάπτυξης νέων. Αντιμετωπίζει κατηγορίες διάρρηξης, εγκληματικής απειλής, επίθεσης και αστικής παράβασης: μικροκατανάλωση οινοπνεύματος.

Δικαστικός υπάλληλος του Maine δεν έκανε ενημέρωση σχετικά με τις κατηγορίες ή τις πληροφορίες δικηγόρου επειδή ο φερόμενος εισβολέας είναι ανήλικος.

Πηγή: CNN