Οι αξέχαστες διακοπές ξεκινούν από το ταξίδι: Ταξίδεψε με το WorldChampion JET για να είσαι και ΣΥ... JET

Ανακαλύψτε την αρχόντισσα Σύρο και ταξιδέψτε στα χωριά του Βαμβακάρη φτάνοντας σε δύο, μόλις, ώρες από τον Πειραιά στην Ερμούπολη. Ταξιδέψτε από τον Πειραιά στη Σύρο, τη Μύκονο, τη Νάξο, την Ίο, και τη Σαντορίνη με το ταχύπλοο που κατέχει ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητά του, το WorldChampion JET της SEAJETS.

Θα σε πάρω να γυρίσω Φοίνικα, Παρακοπή, Γαλησσά και Nτελαγκράτσια, και ας μου 'ρθει συγκοπή. Στο Πατέλι, στο Nυχώρι, φίνα στην Αληθινή και στο Πισκοπιό ρομάντζα...

Όταν ο εμβληματικός Βαμβακάρης έγραφε τη Φραγκοσυριανή - τραγούδι εξομολόγηση για μια γυναίκα από την αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη Σύρο, δεν θα μπορούσε, ίσως, να φανταστεί πόσοι άνθρωποι σιγοτραγουδώντας το θα ταξίδευαν με το νου και θα επιζητούσαν να περπατήσουν σε όλα αυτά τα γραφικά χωριά και οικισμούς του νησιού.

Η Σύρος, άλλωστε, δεν είναι μόνο η επιβλητική Ερμούπολη, η στολισμένη με τα κλασικά της κτίρια, είναι ένα νησί με ομορφιές που σας περιμένουν να τις γνωρίσετε: Να δοκιμάσετε το φαγητό της, να ζήσετε τις νύχτες της, να τη δείτε να ξαναγίνετε επιχειρηματικό κέντρο μέσα από τα ναυπηγεία της- μπορείτε ακόμη, να γνωρίσετε την ιστορία της από το μοναδικό γκράφιτι στη μάντρα των ναυπηγείων που «διηγείται» το πέρασμα της Σύρου, ανά τους αιώνες.

Σύρος

Είσαι και ΣΥ... JET, με τον πρωταθλητή.

Ενα ταξίδι στη Σύρο θα σας μείνει για πολλούς λόγους αξέχαστο: οι αξέχαστες διακοπές, άλλωστε ξεκινούν από το ταξίδι.
Αν δεν κάνετε εκπτώσεις στην άνεση, την πολυτέλεια, αλλά και την ταχύτητα, τότε η επιλογή είναι ο πρωταθλητής της SEAJET.

Ταξιδέψτε με ένα από τα καθημερινά δρομολόγια του WorldChampion JET από τον Πειραιά προς τη Σύρο και αναπνεύστε τον αέρα της Ερμούπολης μόλις σε δύο ώρες ή συνεχίστε για τη Μύκονο, τη Νάξο, την Ίο και τη Σαντορίνη: Είναι το ταχύπλοο με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα και βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς που σας ταξιδεύει με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια, αλλά και εκπλήξεις.

screenshot_2023-07-13_125050.png

Αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1 στο κεντρικό αίθριο του WorldChampion JET.

Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρείτε ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

screenshot_2023-07-13_124353.png

Μην χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε και να δείτε από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και το οποίο θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του.

Ο πρωταθλητής κόσμου WORLDCHAMPION JET της SEAJETS σας ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά προς:

•    Σύρο σε 2.00’
•    Μύκονο σε 2.35’
•    Νάξο σε 3.25’
•    Ίο σε 4.05’  
•    Σαντορίνη σε 4.45’

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως,  εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
•    www.seajets.com
•    210 710 7 710
•    Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα