Η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε απόψε στο αεροδρόμιο της ιταλικής πρωτεύουσας Λεονάρντο ντα Βίντσι, με αεροσκάφος προερχόμενο από την Αθήνα.
🇮🇹 IT'S COMING HOME!
🔥 70 years after Cortina 1956, 20 years after Turin 2006, the Olympic Flame is back in Italy!#MilanoCortina2026 #Olympics #TorchRelay2026 #Roma pic.twitter.com/2rnCfnBRwv— Milano Cortina 2026 (@milanocortina26) December 4, 2025
Η φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων "Μιλάνο-Κορτίνα 2026" μεταφέρθηκε πριν λίγο στο προεδρικό μέγαρο Κυρινάλιο από την αντιπροσωπεία της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την οποία υποδέχθηκε ο Ιταλός πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα.
Αύριο στο Κυρινάλιο θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή, παρουσία της προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Κίρστι Κόβεντρι και της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι. Στη συνέχεια, η Ολυμπιακή Φλόγα θα συνεχίσει το ταξίδι της σε χωριά και πόλεις της Ιταλίας, για να καταλήξει στην Κορτίνα Ντ' Αμπέτσο στις 26 Ιανουαρίου και στο Μιλάνο, στις 5 Φεβρουαρίου του 2026.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.