Γ. Μανιάτης: Το ΠΑΣΟΚ περνά τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία του

Την άποψη πως το ΠΑΣΟΚ βιώνει τη χειρότερη κρίση από ιδρύσεώς του, η οποία είναι κυρίως «κοινωνική», εξέφρασε ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, ο κ. Μανιάτης τόνισε πως το «σταυρό των δύσκολων αποφάσεων σε μια παράταξη που περνά κρίσιμη περίοδο» σηκώνουν «συνάδελφοι άγνωστοι στο πανελλήνιο [που] δε γεύτηκαν ούτε δόξα ούτε υπουργικά χαρτοφυλάκια», ενώ αντίθετα «κάποιοι μόνο μιλούν και δε βοηθούν».

Ερωτηθείς εάν αναφέρεται στον Ανδρέα Λοβέρδο, ο κ. Μανιάτης είπε να μην προσωποποιείται η δήλωση, προσθέτοντας ωστόσο ότι η συμπεριφορά του κ. Λοβέρδου είναι γνωστή τους προηγούμενους 4 μήνες και προειδοποιώντας πως οι μοναχικές πορείες είναι αδιέξοδες.

Τέλος
, στρέφοντας το βλέμμα του στην προοπτική εκταμίευσης της επόμενης δόσης διάσωσης, ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ σχολίασε πως αρκείται στη δήλωση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το ζήτημα της εκταμίευσης.

Προσέθεσε μάλιστα ότι υπάρχει διχογνωμία ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς δεν έχουν αποφασίσει πώς θα αντιμετωπίσουν το ζήτημα της ευρωζώνης, καταλήγοντας πως η Βουλή των Ελλήνων έχει στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα και πως ο λαός «ό,τι μπορούσε να κάνει, το έχει κάνει».
Πηγή: skai.gr