Διαγραφή Μπαλτάκου από την «Δύναμη Ελληνισμού»

Διαγραφή Μπαλτάκου από την «Δύναμη Ελληνισμού»
Χώρισαν οι δρόμοι του προέδρου της «Δύναμης Ελληνισμού», Δημήτρη Καμμένου και του Τάκη Μπαλτάκου, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του δεύτερου με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο. 

Ο Δημήτρης Καμμένος αποφάσισε την διαγραφή του από το κόμμα και τον ευχαρίστησε για την συνεργασία.  

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, η Δύναμη Ελληνισμού συνεχίζει ακάθεκτη τον αγώνα της ένωσης όλων των πατριωτικών δεξιών κινημάτων με στόχο να αναχαιτιστεί η αριστερή λαίλαπα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί με όλους τους περήφανους Έλληνες με τη μεγάλη καρδιά, τους καθωσπρέπει οικογενειάρχες για να δώσουμε από κοινού μια νέα πνοή στον ελληνισμό. Συνεχίζουμε με σημαία μας την Ορθοδοξία, την Πατρίδα και την Οικογένεια.

Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη συμμετοχικότητα και ευθύνη μας η διαφύλαξη των ύψιστων αξιών που συνεχίζουν να κρατούν όρθιο τον ελληνισμό.

Κατά συνέπεια την Παρασκευή ξεκινούν οι διαδικασίες αντικατάστασης του κ.Μπαλτάκου και της επιλογής νέου Γενικού Γραμματέα της Δύναμης Ελληνισμού.

Μπορεί να διαφωνώ στρατηγικά με τον κ. Μπαλτάκο ωστόσο, δεν μπορώ παρά να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία και να του ευχηθώ από καρδιάς να δικαιωθεί για την επιλογή του αυτή.