Κλείσιμο

Βλάχος για ρύθμιση: Ο πρωθυπουργός μού είπε «Γιώργο ήταν λάθος»

«Ο πρωθυπουργός μού είπε ‘Γιώργο ήταν λάθος’» τόνισε το Σάββατο ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος αναφορικά με τον τρόπο που χειρίστηκε η κυβέρνηση τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις. Εγώ, πρόσθεσε ο βουλευτής, δεν είπα ότι το έκανε το λάθος ο κύριος Χαρδούβελης, αλλά αυτός είναι υπεύθυνος για τη ρύθμιση. Εμείς οι βουλευτές τόνισε ο κύριος Βλάχος μιλώντας στο Μega, δεν είχαμε διαφωνία με τη ρύθμιση, μας ενόχλησε ο τρόπος με τον οποίο ήλθε στη Βουλή και ο τρόπος με τον οποίο αποσύρθηκε.

«Ο κ. Ψυχάρης προφανώς αλλιώς πίστευε ότι είναι τα πράγματα και αλλιώς τα βρήκε», δήλωσε επίσης ο Γιώργος Βλάχος σχολιάζοντας την παραίτησή του.

Ο κ. Βλάχος ανέφερε ότι, αν ήξερε ότι σκόπευε να παραιτηθεί, θα τού έλεγε ότι δεν πρέπει να το κάνει. «Θα του έλεγα ότι πρέπει να παραμείνει και παλέψει μαζί με άλλους βουλευτές και άλλες δυνάμεις, για να αλλάξουν πολλά κακώς κείμενα και στο Κοινοβούλιο και στην πολιτική ζωή του τόπου», επισήμανε ο κ. Βλάχος, τονίζοντας ότι, εάν ο καθένας απογοητεύεται, δεν θα γίνει τίποτα.

«Επικοινωνιακά η κυβέρνηση πήγε να ρίξει την ευθύνη στο υπουργείο Οικονομικών» τόνισε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής. Ο κ. Κασσής είπε επίσης ότι η στάση του να δηλώσει «παρών» ήταν στάση πολιτική, και δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά.
Πηγή: skai.gr